sport-fm.gr ΘΕΜΑ

«Αιώνιοι»… ματιασμένοι

Η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς δεν λέει να αφήσει σε ησυχία Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό από την αρχή της σεζόν. Το www.sport-fm.gr «ξετυλίγει» το χρονικό της ατυχίας και ζητά επειγόντως ευχέλαιο.

Σύμφωνοι, οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Όμως για τους «αιώνιους» τείνουν πλέον να γίνουν καθημερινότητα και από την αρχή της σεζόν τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό.

Στον Παναθηναϊκό, η… κακή μέρα φάνηκε από το πρωί. Ο Στεφάν Λάσμε παρουσιάστηκε στην πρώτη συγκέντρωση στις 20 Αυγούστου με οστικό οίδημα μένοντας αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης. Και πάνω που ο Γκαμπονέζος σέντερ έπαιρνε τα πάνω του, ήρθε η χθεσινή διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου στο γόνατο. Επόμενο θύμα, ο Τζέιμς Γκιστ, καθώς στις αρχές Σεπτεμβρίου υπέστη κάκωση επιγονατίδας. Και δεν έφταναν στον Αργύρη Πεδουλάκη τα προβλήματα από την προετοιμασία, ήρθαν κι αυτά από το… Ευρωμπάσκετ. Στις 13 Σεπτεμβρίου κι ενώ βρισκόταν με την Εθνική στη Σλοβενία, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο και τέθηκε νοκ άουτ για περίπου ένα μήνα. Ο Ρόκο Ούκιτς τον διαδέχτηκε, καθώς γύρισε στα τέλη του μήνα με πρόβλημα στους αχίλλειους τένοντας και των δύο ποδιών και παρότι οι δυσοίωνες προβλέψεις περί απουσίας για ενάμιση μήνα δεν επαληθεύτηκαν, ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και χρειάζεται ειδική διαχείριση ως το τέλος της σεζόν. Βάλτε στη λίστα τις ιώσεις των Κάρι και Μπράμου, κάποια μικροπροβλήματα του Μπατίστ και το διάστρεμμα του Διαμαντάκου και έχετε πλήρη εικόνα του… κακού.

Ο Ολυμπιακός δεν πήγε πίσω. Ίσως, δε, να είναι ακόμη πιο άτυχος από τον μεγάλο του αντίπαλο… Ο Ματ Λοτζέσκι εντάχθηκε στην προετοιμασία λαβωμένος (θλάση στον τετρακέφαλο) από αυτή της εθνικής Βελγίου εν όψει Ευρωμπάσκετ κι έχασε το μεγαλύτερο μέρος της, ενώ προ ημερών υπέστη ράγισμα στα πλευρά. Από τη Σλοβενία γύρισε με πρόβλημα ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς το διάστρεμμα που αντιμετώπισε και με το οποίο κλήθηκε να αγωνιστεί ήταν αρκετά βαρύ. Ο Έισι Λο επέστρεψε με θλάση από το τουρνουά της Κωνσταντινούπολης κι ακόμη πασχίζει να βρει ρυθμό. Ο Μίρζα Μπέγκιτς «δίπλωσε» τα 2,17μ. του για να ταξιδέψει στη Βραζιλία για το Διηπειρωτικό και αποκόμισε πρόβλημα στη μέση. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά την ατυχία της γαστρεντερίτιδας που του στέρησε το ταξίδι της Βραζιλίας, είδε να έρχεται και το κάταγμα στη μύτη από το ματς με τον Ίκαρο Χαλκίδας στα τέλη Οκτωβρίου. Τον ακολούθησε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ με μία ελαφρά θλάση στον πελματικό μυ. Ο Σέντρικ Σίμονς σε ένα… ήσυχο ματς με τη Σιένα υπέστη εξάρθρωση ώμου και θα επιστρέψει το Δεκέμβριο, ενώ ο Κώστας Σλούκας υπέστη κάκωση στην κνήμη και ήδη μετρά απουσία από δύο παιχνίδια.

Μήπως να ξανακάνουν έναν αγιασμό εκεί στους «αιώνιους»;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x