Δελτία Τύπου

«Αιώνια» λάμψη στο Μαρούσι και στο Coca-Cola Cup

Παρουσία παικτών από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό έγιναν το Σαββατοκύριακο οι αγώνες του Coca Cola Cup στο Μαρούσι.

Η παρουσία τεσσάρων ποδοσφαιριστών από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, ξεχώρισε το σαββατοκύριακο στο Μαρούσι και στο Coca-Cola Cup που μετακόμισε από την Πελοπόννησο και το Ηράκλειο Κρήτης στην Αθήνα. Ο Φάνης Τζανδάρης το Σάββατο και οι Λάζαρος Λάμπρου, Βασίλης Αγγελόπουλος και Κώστας Κότσαρης την Κυριακή βρέθηκαν κοντά στα παιδιά, μίλησαν, απάντησαν σε ερωτήσεις, υπέγραψαν αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες.

Νεαροί αστέρες του ελληνικού ποδοσφαίρου έγιναν συνοδοιπόροι των νεαρών του Coca-Cola Cup. Την αρχή την έκανε ο Τζανδάρης, το Σάββατο. Ο άσος του Ολυμπιακού, βρέθηκε από νωρίς στις εγκαταστάσεις Campeon FC και έκανε την σέντρα του πρώτου αγώνα. Έδωσε συμβουλές στα παιδιά για το πως πρέπει να βλέπουν την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο και πέρασε όλη την ώρα βάζοντας υπογραφές και βγάζοντας φωτογραφίες.

inner

Η τριάδα του Παναθηναϊκού ακολούθησε το Σάββατο, όπου και πάλι είχαμε πολλές ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες, τις οποίες οι τρεις παίκτες του ΠΑΟ απάντησαν μία προς μία.

Το Coca-Cola Cup δεν θεωρείται άδικα το κορυφαίο τουρνουά 5Χ5 για εφήβους 13-19 ετών. Δεν είναι μόνο η δωρεάν συμμετοχή και ο έντονος συναγωνισμός.

Η επαφή με ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συζητήσουν με τους πρωταγωνιστές και να μάθουν από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που υπάρχουν μέχρι την καθιέρωση. Ειδικά στις λεγόμενες μεγάλες ομάδες.

Στο Μαρούσι γίνεται κάθε χρόνο ένα από τα πιο μεγάλα τουρνουά του Coca-Cola Cup. Και φέτος συνέβη το ίδιο. Εκατοντάδες παιδιά έδωσαν το δικό τους ρεσιτάλ, με τα παιχνίδια ευθύς εξ' αρχής να έχουν μεγάλο συναγωνισμό.

Οι πρωταγωνιστές αλλά και οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι μίλησαν στην κάμερα των καναλιών Novasports που συντροφεύουν το τουρνουά, σε όλη την Ελλάδα και σε κάθε πόλη.

Ήδη από το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, προκρίθηκαν 45 ομάδες απ' όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, που θα παίξουν την προσεχή Κυριακή 20/12 στους τελικούς του τουρνουά. Προκριματικά θα έχουμε και το Σάββατο 19/12.
Οι αγώνες στο Μαρούσι κλείνουν τα ματς για το 2015. Το Coca-Cola Cup θα επιστρέψει το 2016, με την επίσκεψή του στο Αγρίνιο

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στο τουρνουά.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x