Ιταλία

Αγοράζει τον Κονέ η Μπολόνια

Στην αγορά του υπόλοιπου 50% των δικαιωμάτων του Παναγιώτη Κονέ θα προχωρήσει η Μπολόνια, όπως ενημέρωσε την διοίκηση της Μπρέσια και αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

Στην αγορά του Παναγιώτη Κονέ θα προχωρήσει η Μπολόνια, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα SportDay.

Οι «ροσομπλού» είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία του διεθνούς χαφ, ο οποίος σε 25 αγώνες έχει πετύχει έξι γκολ.

Ο 26χρονος παίκτης έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον της Νάπολι, την οποία έχει «καρφώσει» δύο φορές τη φετινή σεζόν, και της Ίντερ. Μάλιστα, ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των «νερατζούρι» έχει εισηγηθεί ήδη την απόκτηση του Κονέ στον Αντρέα Στραματσιόνι.

Ωστόσο, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως η Μπολόνι έχει ενημερώσει ήδη την Μπρέσια (την ομάδα που έχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη) πως θα προχωρήσει μέχρι τα τέλη Απριλίου στην αγορά του υπόλοιπου μέρους των δικαιωμάτων του Έλληνα μέσου έναντι 2 εκατ. ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό ορίζεται βάσει της συμφωνίας δανεισμού των δύο συλλόγων στις 31 Αυγούστου 2012.

Εφόσον ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη ρήτρα, τότε ο Κονέ θα είναι παίκτης της Μπολόνια μέχρι το 2016 και η ίδια μπορεί από μόνη της να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε οποιοδήποτε σύλλογο.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x