Γ' Εθνική

ΑΕΚ… σαν να μην πέρασε μια μέρα

Χωρίς εκπλήξεις η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ράμα, Τσουμάγκας και Καλογέρης ακολούθησαν ξανά ατομικό πρόγραμμα. Τα βλέμματα πλέον στον ΠΑΟ Κρουσσώνα.

Η ΑΕΚ έχει αρχίσει την προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα που θα γίνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Τραϊανός Δέλλας είδε για μία ακόμη μέρα να μην υπάρχει διαφοροποίηση στο απουσιολόγιο, καθώς οι Ρενάλντο Ράμα, Τάσος Τσουμάγκας και Αινείας Καλογέρης ακολούθησαν τα προγράμματα που ακολουθούν. Ο πρώτος φαίνεται πως θέλει χρόνο για να επιστρέψει στη δράση, κάτι που περιμένει ο προπονητής του μιας και μέχρι να τραυματιστεί είχε πολύ καλή εικόνα. Πάντως δύσκολα προλαβαίνει το προσεχές ματς.

Σίγουρα εκτός είναι οι άλλοι δύο. Ο μεν Τσουμάγκας χθες άρχισε ατομικό πρόγραμμα μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς/προσαγωγούς και θα χρειαστεί αρκετές εβδομάδες ακόμη για να μπει στις προπονήσεις προσθέτοντας μία ακόμη επιλογή στη θέση του αριστερού μπακ. Ο δε Καλογέρης ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης, καθώς έχει χάσει έδαφος μετά τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς που είχε στα γόνατα.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα συνεχιστεί την Τετάρτη με προπόνηση στις 10.30

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x