NBA

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να καλέσουν τον αδερφό μου οι Νικς»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάλεσε τους Νικς να δώσουν θέση στον αδερφό του, Θανάση, στο ρόστερ τους, λίγο πριν την αποψινή μάχη της ομάδας της Νέας Υόρκης με τους Μπακς στο Λονδίνο.

Κάλεσμα στους Νικς να δώσουν την ευκαιρία στον αδερφό του, Θανάση, να αγωνιστεί στην ομάδα τους απηύθυνε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο 22χρονος γκαρντ/φόργουορντ είχε επιλεγεί από την ομάδα της Νέας Υόρκης στο ντραφτ, αλλά παρά την απογοητευτική τους πορεία εξακολουθούν να τον διατηρούν στη «θυγατρική» τους στο NBDL.

Ο μικρότερος αδερφός του, που διαπρέπει με τους Μπακς, έχασε μια χρυσή ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Θανάση στο αποψινό παιχνίδι των δύο ομάδων στο Λονδίνο. Πάντως ο 20χρονος άσος δεν αμφιβάλλει για το αν ο αδερφός του «χωρά» στους τωρινούς Νικς.

«Είναι έτοιμος. Δεν πιστεύω πως οι Νικς έχουν να χάσουν κάτι. Έχουν τόσες σερί ήττες τώρα και θα υποστούν άλλη μία. Ο αδερφός μου θα μπορούσε να δώσει ενέργεια στην ομάδα. Είναι ένας παίκτης που δουλεύει σκληρά και μπορεί οι Νικς να πάρουν κάτι από αυτόν», τόνισε ο Γιάννης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x