Δελτία Τύπου

Ανταγωνισμός και η πρώτη ανάδειξη πρωταθλητή!

Αγώνες φωτιά περιλαμβάνει το πρόγραμμα της πρώτης κατηγορίας της Ένωσης ανεξαρτήτων ομάδων.

Η Cobra συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων πέντε ετών στην A’ κατηγορία της Ένωσης ανεξαρτήτων ομάδων, με την Παγκρήτιο να ακολουθεί στον πόντο.

Ήττα σοκ (με 5-0 από την Αναγέννηση) άφησε πίσω τον φιλόδοξο Αστέρα Ηλιουπόλεως, ενώ μεγάλες νίκες με ευρύ σκορ πέτυχαν Πανελλήνιος και Class. Η 30η αγωνιστική έχει δυο αγώνες… φωτιά: Παγκρήτιος - Αστέρας Ηλιουπόλεως και Πανελλήνιος - Cobra και το ενδιαφέρον θα συνεχισθεί αμείωτο για τον πρωταθλητή.

Στην Β’ κατηγορία η νέα δύναμη ακούει στο όνομα Διόνυσος που αργά αλλά σταθερά αναρριχήθηκε στην δεύτερη θέση και απειλεί από απόσταση τριών βαθμών το Friends Club, το οποίο σκόνταψε φέρνοντας λευκή ισοπαλία με τον Αίολο Νέου Κόσμου. Μεγάλη μάχη γίνεται για την τέταρτη θέση που οδηγεί στην πρώτη κατηγορία από τον Απόλλωνα Κυψέλης και την North Union που συνέχισαν με νίκες.

Στην Γ’ κατηγορία οι Rainbow με διαφορά πέντε βαθμών από το δεύτερο είναι ήδη πρωταθλητές για πρώτη φορά. Στη δέκατη αγωνιστική αποχωρίστηκαν την πρωτοπορία και στην επάνοδο τους στην πρώτη θέση, στη 13η αγωνιστική παρέμειναν εκεί ως το τέλος.

Στη photo ο Μακρής της North Union, ο οποίος είναι σε περίοδο φόρμας την στιγμή που η ομάδα του διεκδικεί την άνοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x