Viral

Τυφώνας Milton: Συγκλονιστική διάσωση άντρα που παρασύρθηκε στον ωκεανό και επέπλεε πάνω σε έναν καταψύκτη!

Τον ναυαγό εντόπισε ελικόπτερο της ακτοφυλακής στον Κόλπο του Μεξικού, ενώ στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 140χλμ/ώρα και τα κύματα έφταναν ακόμα και τα 7 μέτρα.

Σαν από θαύμα σώθηκε ένας άνδρας που παρασύρθηκε από τις ορμητικές πλημμύρες του τυφώνα Μίλτον (Milton) στην Αγία Πετρούπολη στη Νότια Φλόριντα και εντοπίστηκε να επιπλέει πάνω σε έναν οικιακό καταψύκτη, 50 χλμ από την ακτή.

Από το πέρασμα του τυφώνα-τέρας, τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους αν και υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί.

Τον ναυαγό εντόπισε ένα ελικόπτερο διάσωσης στον Κόλπο του Μεξικού, στα ανοικτά του Longboat Key. Άντρας της αμερικανικής ακτοφυλακής κατέβηκε από ελικόπτερο και κολύμπησε προς τον άνδρα, ενώ στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 140χλμ/ώρα και τα κύματα έφταναν ακόμα και τα 7 μέτρα.



Ο άντρας σώθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Τάμπα για ιατρική περίθαλψη.

«Αυτός ο άνδρας επέζησε σε ένα εφιαλτικό σενάριο ακόμη και για τον πιο έμπειρο ναυτικό. Επέζησε χάρη στο σωσίβιο, τον ραδιοφάρο εντοπισμού θέσης έκτακτης ανάγκης και ένα ψυγείο» δήλωσε ο υποπλοίαρχος Dana Grady, της ακτοφυλακής των ΗΠΑ.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x