Viral

Το συγκινητικό μήνυμα του Σέρχιο Ράμος (video)

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα από τον προσωπικό του διαδικτυακό λογαριασμό δείχνει ότι δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε και ότι παρά τα επιτεύγματά του δεν σταματά να θέτει όλο και πιο υψηλούς στόχους.

Περπατώντας στην γνωστότερη πλατεία της Μαδρίτης, την Plaza de Cibeles, ο Σέρχιο Ράμος περιγράφει -μέσω Instagram- την ιστορία της ζωής τους. Μπροστά στο άγαλμα –σύμβολο της ισπανικής πρωτεύουσας και σε ένα βίντεο μόλις 30 δευτερολέπτων «εξομολογείται» την επιθυμία του να γράψει ιστορία με την φανέλα της Ρεάλ.

«Ένας τύπος που έφυγε από το Κάμας (Σεβίλλη), που είχε ταξιδέψει ελάχιστα, κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα», λέει ο Ισπανός διεθνής και συνεχίζει:

«Μετά από πολύ προσπάθεια και πολλές θυσίες, κατάφερε να γίνει ποδοσφαιριστής. Κατάφερε να παίξει για την Ρεάλ Μαδρίτης, ακόμα και να γίνει αρχηγός της. Έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής».

«Κοιτάζω πίσω και συνειδητοποιώ πώς ο χρόνος έχει πετάξει τόσο μα τόσο γρήγορα. Έχω καταφέρει πολύ σημαντικά πράγματα, αλλά προτιμώ να επικεντρώνομαι στο να πετυχαίνω ακόμα περισσότερα, παρά να σταματώ για να απολαύσω τα τρέχοντα επιτεύγματά μου».

«Θα εκτιμήσω εν καιρώ αυτά που έχω έως τώρα πετύχει».

Gracias, madridistas. Nos vemos en la 16/17./ Thank you, Madridistas. See you all in 16/17. #HalaMadrid

A video posted by Sergio Ramos (@sr4oficial) on


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x