Viral

Το... παρολίγον ατύχημα της τσιρλίντερ! (video)

Σοβαρή ζημιά παραλίγο να πάθει τσιρλίντερ του Πανεπιστημίου του Τενεσί, όταν ο Ντέβιν Μπούκερ του Κεντάκι έπεσε με φόρα πάνω της στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για το αμερικανικό κολεγιακό πρωτάθλημα.

Την εκπληκτική του πορεία στο αμερικανικό κολεγιακό πρωτάθλημα συνέχισε το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι χθες (17/2) το βράδυ επικρατώντας του Τενεσί με 66-48 και φτάνοντας στην 26η νίκη σε ισάριθμους αγώνες.

Ωστόσο, ένα άλλο περιστατικό έκλεψε την παράσταση από τον αγώνα, καθώς σε έναν αιφνιδιασμό των «αγριόγατων» ο Ντέβιν Μπούκερ βγήκε στον αιφνιδιασμό και καθώς του έγινε ένα σκληρό φάουλ, έπεσε αρκετά άτσαλα στο παρκέ και παρέσυρε μία από τις παρακείμενες μαζορέτες.



Πολλοί φοβήθηκαν πως η νεαρή τσιρλίντερ θα έχει υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Μάλιστα ο ίδιος ο Μπούκερ αισθάνθηκε την ανάγκη να αναρωτηθεί δημόσια για την κατάσταση της υγείας της και ανέλαβε την ευθύνη για το περιστατικό.




Γρήγορα όμως η χορεύτρια του Τενεσί απάντησε στον 19χρονο γκαρντ του Κεντάκι, τον ευχαρίστησε για την «απολογία» του και είπε πως ευτυχώς τελικά δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.




Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x