Viral

Το νέο σποτ της Τράπεζας Κύπρου το τερμάτισε (video)

Σε νέα, απίστευτα επίπεδα, ανέβασε το τρολάρισμα το νέο διαφημιστικό σποτ της Τράπεζας Κύπρου. Πρωταγωνιστεί ένας νονός της νύχτας...

Η Τράπεζα η οποία ανακάμπτει από το αμελητέο γεγονός ότι βρέθηκε στα πρόθυρα κλεισίματος (και αναγκάστηκε να απορροφήσει την -αιωνία-της-η-μνήμη- Λαϊκή) αποφάσισε ότι ο καλύτερος τρόπος να επανασυστηθεί στο αγχωμένο κοινό της είναι ένα τρέιλερ που παρουσιάζει έναν... τοκογλύφο.

Yeap, they did it (again).

Στο ευφάνταστο σποτ που παίζει πρωί βράδυ, ένας τοκογλύφος/νονός της νύχτας βρίσκεται ένα βήμα πριν σκοτώσει τον οφειλέτη του (ο οποίος μόλις έφτασε εκεί του φίλησε το χέρι). Κι εκεί που πάνε να πετάξουν τον καταχρεωμένο ανθρωπάκο στο λιμάνι, την γλιτώνει πολύ φτηνά αφού προλαβαίνει να του στείλει έμβασμα με όλες του τις οικονομίες μέσω της νέας υπηρεσίας της Τράπεζας Κύπρου Quick Pay!

Αν μη τι άλλο, η τράπεζα είναι straight forward: "Όσοι δεν πληρώνετε τις δόσεις σας στην ώρα σας θα καταλήγετε στον πάτο του Πηθκιά. Διότι οι εκποιήσεις είναι so last decade."

BOC Nonos Quick Pay

Director: Vardis MarinakisDop: Simos SakertzisProducer: Antonis Andreou Production company : Cube ProductionsAgency: Innovation Leo Burnett

Posted by Cube Productions on Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015


Δεν ξέρω ποια διάνοια του μάρκετιγκ βρίσκεται πίσω από αυτή την κορυφαία ιδέα, αλλά τον αγαπώ. Απεγνωσμένα. Τον κάνω εικόνα να σχεδιάζει διαφήμιση για γιαούρτι και να να πιάνει τον αλλεργικό σοκ επειδή είχε υπερβολική λαχτόζη μέσα. Ή διαφήμιση για σετ κουζίνας με την κυρία Μαρίτσα να κόβει την καρωτίδα της γκόμενας του άντρα της και να γεμίζει ο τόπος αίματα (δεν ανησυχεί όμως, έχει πάντα μαζί της την νέα σούπερ απορροφητική σφουγγαρίστρα της Villeda).

Την επόμενη φορά λοιπόν που κάποιος μαφιόζος θα σας βασανίζει σε κάποιο υπόγειο, τότε μην ανησυχείτε, θα έχετε το Quick Pay στο πλάι σας για να σας ξεμπερδέψει. Εκτός κι αν δεν έχετε 3G. Εκεί είναι μια άλλη τραγική ιστορία, την οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα η CYTA σε άλλο σποτ.

Τράπεζα Κύπρου αγαπώ το νέο σου πρόσωπο. Κι ας είναι χαραγμένο με μαχαίρι και μυρίζει τσιγαρίλλα. Sorry, πουρίλλα ήθελα να πω. Τα τσιγάρα είναι για εμάς του φτωχούς.

Πηγή: Adikimenos.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x