Viral

Το «είναι ένα χόρτο μαγικό» στην κορυφή του κόσμου! (vids)

Στην κορυφαία θέση των συνθημάτων-τραγουδιών σε γήπεδο κατατάσσει το «Χόρτο μαγικό» των φίλων του Παναθηναϊκού γνωστή ιστοσελίδα, παρουσιάζοντας παραλλαγές του σε όλον τον κόσμο.

Φυσικά, πρόκειται για μια υποκειμενική κατάταξη των συντακτών του «pastemagazine.com», αλλά όπως και να το κάνουμε όταν ένα σύνθημα αντιγράφεται από άλλους οπαδούς στον υπόλοιπο κόσμο (ενώ συχνά συμβαίνει το αντίθετο) έχει τη σημασία του.

Το κείμενο ξεκινά με τη σημείωση πως αν και υπάρχει στους στίχους αναφορά σε ναρκωτικά, επί της ουσίας δεν δείχνει τίποτα παραπάνω από τη λατρεία, την αγάπη και την αφοσίωση των φιλάθλων προς την αγαπημένη τους «Panatha», όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια γίνεται λόγος για τη μυσταγωγία που συνοδεύει το σύνθημα στη «Θύρα 13» και την ανατριχιαστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Λεωφόρου κάθε φορά που συμβαίνει αυτό.



Ακολουθούν οι υπόλοιπες βερσιον του τραγουδιού που ξεκίνησε από το Απόστολος Νικολαΐδης και όπως θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν κατέκτησε ολόκληρο τον κόσμο από τη Βραζιλία μέχρι την Αυστραλία ως «Horto Magiko».

Ατλέτικο Παραναένσε



Σικάγο Φάιαρ



Μέλμπουρν Βίκτορι



Φλουμινένσε



Χιούστον Ντινάμο



Ορλάντο Σίτι



Πόρτλαντ Τίμπερς



Σιάτλ Σάουντερς



Τορόντο



Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x