Viral

Τα έβαλε με Περέιρα ο Φαν Πέρσι (video)

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έμεινε στο πάγκο στο παιχνίδι της Φενερμπαχτσέ με τη Μπούρσασπορ και όπως ήταν αναμενόμενο, «στόλισε» τον Βίτορ Περέιρα για αυτή την επιλογή του.

Ανεπανόρθωτα εξέθεσε τον Βίτορ Φερέιρα, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, για την επιλογή του πρώτου να μην τον ξεκινήσει στη βασική εντεκάδα της Φενερμπαχτσέ, στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Μπούρσασπορ, αφού μετά την είσοδο του στο 75ο λεπτό, σκόραρε για το 2-1, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Μάλιστα οι κάμερες «συνέλαβαν» τον Ολλανδό, να αρνείται να πάρει οδηγίες από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, δίχως να μπορεί να κρύψει τη δυσαρέσκεια του.

Το θέμα όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ο Φαν Πέρσι συνέχισε να «στολίζει» τον προπονητή και μετά το τέλος του παιχνιδιού, τονίζοντας πως δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από το γεγονός πως δεν ξεκίνησε βασικός.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι καθόλου χαρούμενος αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος που ήμουν στον πάγκο. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι ικανός να παίξω 90 λεπτά. Η καλύτερη απάντησή μου είναι αυτή που έδωσα μέσα στο γήπεδο, αφού βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη» δήλωσε ο Ολλανδός.

Δείτε τα σχετικά βίντεο με την έντονη δυσαρέσκεια του Φαν Πέρσι





Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x