Viral

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Καρχαρίας εισβάλλει σε κλουβί με δύτη! (video)

Την πιο τρομακτική στιγμή της ζωής του έζησε δύτης όταν είδε έναν λευκό καρχαρία να σπάει το προστατευτικό που τον χώρισε από το θαλάσσιο κήτος.

Σκηνές από ταινία θρίλερ θύμιζε το περιστατικό που έλαβε χώρα στο Μεξικό, όταν ένας λευκός καρχαρίας έσπασε το προστατευτικό κλουβί στο οποίο μάλιστα εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα ένας δύτης!

Το προσωπικό που βρισκόταν στο σκάφος αμέσως άνοιξε το κλουβί, όμως δεν κατάφερε να βγάλει τον άνδρα καθώς ο καρχαρίας δυσκόλευε ιδιαίτερα τις προσπάθειές τους.



Προς μεγάλη ανακούφιση όλων, το θαλάσσιο κήτος «δραπέτευσε» και μετά από λίγα δευτερόλεπτα εμφανίστηκε και ο (όπως αποδείχθηκε) τυχερός δύτης ο οποίος την είχε γλιτώσει με μερικές αμυχές.

Όπως εξήγησε αργότερα ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο: «Όταν ο καρχαρίας ανοίγει το στόμα του, κλείνουν τα μάτια του και μειώνεται η όρασή του. Επίσης δεν έχει την ικανότητα να κολυμπήσει προς τα πίσω». Οπότε η πρόσκρουσή του με το κλουβί ήταν αναπόφευκτη και η συντριβή του προστατευτικού πλέγματος απόλυτα φυσιολογική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x