Viral

Προ του τέλους… γκολάρα! (video)

Δεν το βλέπεις κάθε μέρα. Γκολ που χαρίζει νίκη στις καθυστερήσεις και μπήκε πολύ πίσω από το κέντρο του γηπέδου, είναι αν μη τι άλλο άξιο συγχαρητηρίων. Αυτό ακριβώς έγινε στο πρωτάθλημα Εκουαδόρ!

Ουκ ολίγες είναι φορές που ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου έχει μεταμορφωθεί σε… μπάσκετ, καθώς κρίθηκε από ένα γκολ που μπήκε στην τελευταία φάση του αγώνα.

Όσον αφορά στα εν λόγω buzzer beater, είναι από λίγο έως πολύ συνηθισμένα. Γκολ δίχως θέαμα, αλλά προφανώς με ουσία. Ο παραπάνω «κανόνας» δεν ισχύει σε καμία περίπτωση όμως γι’ αυτό που επετεύχθη σε ένα ματς του πρωταθλήματος Εκουαδόρ…

Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Κουίτο με την Εμελέκ, οι δύο ομάδες βάδιζαν μπρος ολοταχώς για την ισοπαλία. Ο αγώνας βρισκόταν στις καθυστερήσεις και τίποτα δε φαινόταν πως θα άλλαζε την ροή του. Μέχρι να συμβεί το… τραγικό.

Για έναν άγνωστο λόγο, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων «πούλησε» τη μπάλα σε στημένη φάση στο κέντρο του γηπέδου. Εκεί βρέθηκε ο Τζόναθαν Ραμί, ο οποίος με ένα εκπληκτικό σουτ από… το σπίτι του, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στο 92’!

Το τι έγινε με την επίτευξη του τέρματος αυτού, δεν περιγράφεται.



Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x