Viral

Πιρς Μόργκαν στον σεξιστή Πολωνό πολιτικό: «Είσαι ένα φρικιαστικό γουρούνι»! (vids)

Η –viral- τοποθέτηση του Κόργουι Μίκε στο Ευρωκοινοβούλιο πως «οι γυναίκες θα έπρεπε να πληρώνονται λιγότερο γιατί είναι λιγότερο έξυπνες» πήρε σήμερα την απάντησή του.

Τον γύρο του κόσμου έκανε πριν από λίγες μέρες το βίντεο με τον Κόργουι Μίκε στο Κοινοβούλιο της Ευρώπης όταν υποστήριξε πως «Οι γυναίκες θα πρέπει να πληρώνονται λιγότερο καθώς είναι μικρότερες (σε σωματοδομή), είναι λιγότερο ικανές και λιγότερο έξυπνες».


Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Πολωνός πολιτικός ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Πιρς Μόργκαν «Good Morning Britain», όμως αν γνώριζε τι τον περιμένει, μάλλον θα είχε αρνηθεί την πρόσκληση.

Αρχικά, προσπάθησε να «μαζέψει» τις προηγούμενες δηλώσεις του λέγοντας πως «όταν λέω πως οι γυναίκες είναι λιγότερο ευφυείς, δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο ηλίθιες ή έξυπνες», πράγμα που απλώς χειροτέρεψε την θέση του.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος πήρε τον λόγο και πέρασε στην αντεπίθεση: «Σταμάτα να μιλάς. Προφανώς είμαι πολύ ηλίθιος, καθώς συμπεραίνω πως όταν λες στον κόσμο πως οι γυναίκες είναι λιγότερο ευφυείς, εννοείς ότι είναι περισσότερο ηλίθιες. Διότι η ηλιθιότητα –δεν ξέρω αν το γνωρίζεις καθώς είσαι ένας ιδιαίτερα ηλίθιος άντρας- είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ευφυΐα, καταλαβαίνεις πώς πάει;».

Ο Μίκε τότε υποστήριξε πως «οι γυναίκες πρέπει να έχουν χαμηλότερες αμοιβές καθώς είναι πιο αδύναμες» για να λάβει την αποστομωτική απάντηση από τον Μόργκαν: «Συνειδητοποιείς πως όταν λες αυτά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αποδεικνύεις πως είσαι ένα φρικιαστικό σεξιστικό γουρούνι; Πώς μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι οι γυναίκες είναι λιγότερο ευφυείς όταν εσύ ο ίδιος λες τόσο ηλίθια πράγματα;».



Εννοείται πως ο Πιρς Μόργκαν γνώρισε την αποθέωση στα social media ακόμα και από εκείνους που δεν είναι φανατικοί οπαδοί του…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x