Viral

Ο τερματοφύλακας της Πενιαρόλ καθυστέρησε κάνοντας «ποδαράκια» και προκάλεσε χάος!

Οι ποδοσφαιριστές της Μιραμάρ το θεώρησαν υποτιμητικό και δίχως δεύτερη σκέψη επιτέθηκαν στον γκολκίπερ, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά το ματς!

Οι τερματοφύλακες όταν θέλουν να καθυστερήσουν βρίσκουν τους πιο ευφάνταστους τρόπους να το κάνουν. Από το να παίρνουν τον… χρόνο τους να εκτελούν τα άουτ μέχρι να λύνουν οι ίδιοι τα κορδόνια τους.

Ο τερματοφύλακας της Πενιαρόλ, Ουάσινγκτον Αγκέρε, βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο, καθώς έκανε «ποδαράκια». Και τα κατάφερε... περίφημα, αφού ο αγώνας διακόπηκε για 7 λεπτά!

Άλλωστε, στην Ουρουγουάη όπου το ποδόσφαιρο έχει λίγες περισσότερες εντάσεις από το συνηθισμένο, δεν χρειάζονται και πολλά για να δημιουργηθεί ένα χάος. Οι αντίπαλοι παίκτες της Μιραμάρ, θεώρησαν υποτιμητική την κίνηση του Αγκέρε και έτρεξαν απειλητικά προς το μέρος του.

Οι παίκτες της Πενιαρόλ έσπευσαν να υπερασπιστούν τον συμπαίκτη τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύρραξη, από την οποία προέκυψαν 2 αποβολές και φυσικά η κίτρινη κάρτα για τον γκολκίπερ της Πενιαρόλ, η οποία διατήρησε το προβάδισμα της και επικράτησε εν τέλει με 2-1.

Δείτε τα «ποδαράκια» του Αγκέρε στο 8:20:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x