Viral

Όταν ο Χαρτ συνάντησε τον… Χαρτ (video)

Στην Αγγλία βρέθηκε ο ηθοποιός Κέβιν Χαρτ και συνάντησε τον συνώνυμο του τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι, Τζο, τον οποίο και αντιμετώπισε σε μία –ξεκαρδιστική- διαδικασία των πέλαντι.

Στο πλαίσιο της προώθησης της νέας τους κωμωδίας “Ride Along 2” ο ηθοποιός Κέβιν Χαρτ βρέθηκε μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Ice Cube στο Μάντσεστερ. Εκεί, εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Σίτι όπου δεν άργησε να ξεκινήσει μία… κόντρα.

Ο Κέβιν Χαρτ «προκάλεσε» τον συνονόματο του και τερματοφύλακα της Σίτι Τζο Χαρτ, να κοντραριστούν σε μία διαδικασία των πέναλτι. Έτσι και συνέβη, με την διαδικασία να είναι κάτι παραπάνω από ξεκαρδιστική κι αυτό καθώς ο Κέβιν Χαρτ επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά το τεράστιο ταλέντο που έχει στο να προσφέρει άφθονο γέλιο.

Για την ιστορία, στις τρεις εκτελέσεις που έγιναν από τον ηθοποιό η πρώτη κατέληξε στα… περιστέρια, η δεύτερη μπλοκαρίστηκε από τον Χαρτ, ενώ η τρίτη κατέληξε στα δίχτυα με τον Χαρτ να πανηγυρίζει.

Δείτε το βίντεο



Αυτή, δεν ήταν οι πρώτη φορά που οι δύο Χαρτ τα… λένε από το σημείο του πέναλτι καθώς ο γνωστός ηθοποιός είχε βρεθεί ξανά στην πόλη του Μάντσεστερ για την πρώτη ταινία “Ride Along” το 2014 και πάλι είχε εκτελέσει –επιτυχώς- τον τερματοφύλακα της Σίτι.

Δείτε την πρώτη συνάντηση των δύο Χαρτ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x