Viral

Οπαδός της Ρόμα έχασε μνήμες 39 ετών: Ξέχασε από σύζυγο και γιο, μέχρι τον… Τότι

Η απίστευτη ιστορία του Λουτσιάνο Ντ’ Αντάμο, που μετά από ατύχημα είχε απώλεια μνήμης 39 ετών.

Η Il Messaggero παρουσιάζει μια απίστευτη ιστορία. Αφορά στον Λουτσιάνο Ντ’ Αντάμο, έναν φανατικό οπαδό της Ρόμα, ο οποίος αφού χτυπήθηκε το 2019 από αυτοκίνητο, ευτυχώς όχι θανάσιμα, παρουσίασε απώλεια μνήμης, καθώς διαγράφηκαν όλα τα… δεδομένα από το 1980 και μετά.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μην αναγνωρίζει την οικογένειά του, αλλά και τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, ο 68χρονος σήμερα άνδρας τις πρώτες μέρες μετά από το ατύχημά του ήταν πεπεισμένος πως βρισκόταν στις 20 Μαρτίου του 1980. Δεν μπορούσε να αναγνωρίσει τον εαυτό του στον καθρέφτη, αφού είχε την εικόνα του ως 24χρονου, ενώ φαντάζεστε την έκπληξή του όταν είδε την σύζυγό του, που τότε ήταν 19 ετών, αλλά και τον… 35χρονο πλέον γιο τους.

Ακόμη κι όταν του ανέφεραν το όνομα του Φραντσέσκο Τότι απάντησε «Ποιος είναι αυτός;» (!), ενώ δεν θυμόταν ούτε τα δύο πρωταθλήματα της Ρόμα, ούτε το Μουντιάλ που πήρε το 2006. Ο δε γιος του, θέλησε να του κάνει πλάκα ζητώντας του κάποιες χιλιάδες ευρώ ως οφειλόμενα και η απάντηση που έλαβε ήταν «τι είναι ευρώ;»!.

Με την βοήθεια των κοντινών του ανθρώπων, η μνήμη του άρχισε σταδιακά να αποκαθίσταται, αλλά δεν έχει ακόμη επανέλθει πλήρως.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x