Viral

Ο Τσίπρας δεν βγάζει άκρη με τα αγγλικά του Κλίντον (video)

Ο Μπιλ Κλίντον ρωτάει τον Τσίπρα για την κρίση στην Ελλάδα, αλλά δεν παίρνει απάντηση. Όχι ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν ήθελε. Απλά δεν καταλάβαινε τη γλώσσα. Δείτε το βίντεο που έγινε viral.

Μετά το «go back κυρία Μέρκελ» και το «madam Μέρκελ» που έχουν βγει στο παρελθόν από το στόμα του Αλέξη Τσίπρα, ήρθε να καταγραφεί ακόμα μία σπουδαία στιγμή γλωσσομάθειας από τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να μιλάει τα ελληνικά εξαιρετικά, θυμίζοντας ακόμα και τον ρήτορα Ανδρεά Παπανδρέου, αλλά στα αγγλικά φαίνεται πως υπάρχει μια εμφανής δυσκολία.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να συμμετάσχει σε εκδήλωση του ιδρύματος Κλίντον και κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που του έκανε ο πρώην πλανητάρχης.

Όμως τα αγγλικά του Κλίντον δυσκόλεψαν τον Αλέξη Τσίπρα, που φάνηκε να γελά αμήχανα, δείχνοντας πως δεν καταλαβαίνει τις ερωτήσεις που του κάνει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Οι φίλοι των social media, «μόνταραν» τη στιγμή και το βίντεο έχει γίνει ήδη viral.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Αν επενδύσει κάποιος στην Ελλάδα, θα πάρει ποτέ τα χρήματα πίσω;

Η αντίδραση του Τσίπρα όταν ο Κλίντον αναφέρει οτι άκουσε για κάποια επένδυση στη Βόρεια Ελλάδα ή όταν των ρωτά αν κάποιος επενδυτής στην Ελλάδα θα πάρει ποτέ τα χρήματα του πίσω

Posted by Υπουργός Γονιμότητας on Sunday, September 27, 2015


Ολόκληρη η κουβέντα Τσίπρα - Κλίντον



Θυμηθείτε το περίφημο «madam Μέρκελ» στο CNN

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x