Viral

Ο Ράμος τρολάρει τον Σαλάχ! (vid)

O αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης διαπίστωσε από κοντά πως ο ώμος του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ είναι σε καλύτερη κατάσταση από την τελευταία φορά που συναντήθηκαν…

Το σίριαλ Ράμος-Σαλάχ είχε πολλά επεισόδια από εκείνη την βραδιά στον τελευταίο τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ. Η πλειονότητα των φιλάθλων είχαν ρίξει το φταίξιμο για τον τραυματισμό του Αιγύπτιου στον αρχηγό της «βασίλισσας», ενώ θυμίζουμε ότι είχαν μαζευτεί 130.000 υπογραφές που ζητούσαν την τιμωρία του από την UEFA!

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν είχαν συναντηθεί από εκείνο τον αγώνα μέχρι χθες που ξαναβρέθηκαν στην κλήρωση για την φάση των ομίλων του Champions League.

Φυσικά τα βλέμματα ήταν στραμμένα όλα πάνω τους καθώς (ω, τι σύμπτωση!) ο Ράμος καθόταν πίσω από τον Σαλάχ. Η στιγμή που έγινε viral όμως ήταν εκείνη που ο Ισπανός ποδοσφαιριστής παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού και επιστρέφοντας στη θέση του, χαιρέτησε τον αντίπαλό του «χτυπώντας» τον φιλικά στον ώμο! Ναι, στον –πριν από λίγο καιρό- τραυματισμένο ώμο του Αιγύπτιου.

Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ όχι μόνο δεν ανταπέδωσε τον χαιρετισμό, αλλά έμεινε σχεδόν ακίνητος, δείχνοντας πως μάλλον δεν χάρηκε και πολύ που τον είδε…


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x