Viral

Ο ΜακΚόναχι έκανε κινηματογραφική ομιλία στην ομάδα του Τέξας. Και νίκησε! (video)

Ρόλο εμψυχωτή ανέλαβε για την ομάδα του πανεπιστημίου από το οποίο αποφοίτησε ο Μάθιου ΜακΚόναχι. Και έπιασε τόπο, αφού οι Texas Longhorns πήραν μια πολύ μεγάλη νίκη.

Όχι σε σκηνή κάποιας νέας του ταινίας, αλλά στην πραγματικότητα, ο Μάθιου ΜακΚόναχι ανέλαβε να «πωρώσει» τους παίκτες της ομάδας φούτμπολ του πανεπιστημίου του Τέξας, στο οποίο και ο ίδιος φοίτησε. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε στους νεαρούς αθλητές και πέτυχε απόλυτα το σκοπό του, αφού οι Longhorns έκαναν την έκπληξη νικώντας το Notre Dame σημειώνοντας μια σημαντική επιτυχία μετά από καιρό.

Και πώς να γινόταν διαφορετικά, αφού η ομιλία του Τεξανού ΜακΚόναχι ήταν εκπληκτική.

«Η δουλειά εξαφανίζει το φόβο. Μην προσπαθείτε να πείτε ότι δεν έχετε άγχος, αν έχετε. Να τα χρησιμοποιήσετε αυτά τα νεύρα. Πρέπει να έχετε αυτή την ένταση. Μη γυρίσετε από τον αγώνα της Κυριακής λέγοντας 'θα μπορούσα να έχω κάνει αυτό ή το άλλο'. Ή 'αν ήμουν λίγο πιο γρήγορος ή αν φοβόμουν λιγότερο'. Το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να διστάσετε και να μην είστε έτοιμοι πνευματικά και μετά να το μετανιώνετε για όλη σας τη ζωή», ήταν μερικά από τα όσα είπε στην ομιλία του ο ΜακΚόναχι.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x