Viral

Αγόρασε... νησί ο Νεϊμάρ

Το δικό του νησί απέκτησε ο Νεϊμάρ.

Μπορεί να συμπληρώνει έναν χρόνο μακριά από τα γήπεδα λόγω τραυματισμού και η επάνοδός του να αργεί, ωστόσο ο Νεϊμάρ είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο κομμάτι των επενδύσεων.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ, όπως αναφέρουν στην πατρίδα του, προχώρησε στην αγορά ενός νησιού στις ανατολικές ακτές της πατρίδας του έναντι 10 εκατ. δολαρίων. Ψίχουλα για τον ίδιο, αν αναλογιστεί κανείς τι συμβόλαια έχει κάνει στην καριέρα του, με αποκορύφωμα τα 100 εκατ. ευρώ ετησίως που εισπράττει από την Αλ Χιλάλ μολονότι έχει παίξει σε μόλις πέντε παιχνίδια από πέρσι).

Ο 32χρονος άσος δεν προορίζει το νησί αυτό για... ιδιωτική χρήση και απόλαυση, αλλά προτίθεται να κατασκευάσει ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, που θα απευθύνεται σε πολύ πλούσιους.

Υπενθυμίζεται πως ο άλλοτε άσος της Σάντος, της Μπαρτσελόνα και της Παρί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη Βραζιλία τον περασμένο Νοέμβριο, προκειμένου ν' αποκατασταθεί ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη στις 17 Οκτωβρίου, στο αριστερό γόνατο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της εθνικής ομάδας της χώρας του κόντρα στην Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x