Viral

Επικό «γλέντι» στον Μίλερ: Σκόνταψε σε κορδέλα και τρεις συμπαίκτες του στη Μπάγερν Μονάχου τον… μιμήθηκαν!

Μια ακόμα αφορμή για… trollάρισμα εκ των έσω δόθηκε μέσω της σημερινής (20/09) προπόνησης της Μπάγερν Μονάχου, καθώς ο Τόμας Μίλερ είχε ένα ατύχημα και «έφαγε» μεγάλη καζούρα από τους συμπαίκτες του.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν διστάζει να… αυτοσαρκάζεται, μέσω των λογαριασμών της στα social media, καθώς συχνά πυκνά «ανεβάζει» υλικό για σχολιασμό!

Μια τέτοια περίπτωση είχαμε και σήμερα (20/09), λοιπόν, με αφορμή την προπόνηση των Βαυαρών για το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Βέρντερ Βρέμης.

Εκεί όπου, σύμφωνα με το επίμαχο βίντεο, ο Τόμας Μίλερ σκόνταψε σε μια κορδέλα στην διάρκεια μιας άσκησης και έπεσε κάτω, σαν να του έγινε κάποιο φάουλ.

Πέραν του αστείου του πράγματος και των πολλών και δυνατών γέλιων που ακολούθησαν, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο άβολα για τον 34χρονο ζωντανό θρύλο της Μπάγερν και από την περαιτέρω αντίδραση τριών συμπαικτών του…

Προεξέχοντος του Λιρόι Σανέ, βλέπετε, φρόντισαν να τον μιμηθούν και να πέσουν κι αυτοί κάτω, λες και τους συνέβη κάτι ανάλογο, με τον Μίλερ να κάνει λόγο για «σκηνή φτιαγμένη για το Instagram»!

Δείτε και... κρτνετε μόνοι σας:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x