Viral

Γενέθλια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο των απίστευτων ρεκόρ! (pic)

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει πλέον ξεχωριστεί θέση στο πάνθεον της Ιστορίας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Δείτε τις επιδόσεις – ρεκόρ του Πορτογάλου άσου.

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο μπορείς να πεις χίλια δυο πράγματα, για την συμπεριφορά του ή τη στάση του στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορείς όμως να «διαγράψεις» τις απίστευτες επιδόσεις του.

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, αρκετές ιστοσελίδες αναφέρονται στα επιτεύγματά του και τις επιδόσεις ρεκόρ που έχει σημειώσει.

Ως σήμερα στην καριέρα του μετράει περισσότερες από 800 συμμετοχές, έχοντας πετύχει 568 γκολ και μοιράσει 215 ασίστ στους συμπαίκτες του με τις φανέλες όλων των ομάδων που έχει αγωνιστεί.

Παράλληλα, ο διεθνής άσος έχει καταφέρει να σηκώσει 22 τρόπαια, με αποκορύφωμα το Euro 2016 το περασμένο καλοκαίρι στη Γαλλία, το οποίο τον… βοήθησε να πάρει την 4η «Χρυσή Μπάλα» στην καριέρα του και να αναδειχθεί ποδοσφαιριστής της χρονιάς σύμφωνα με την UEFA.

Δείτε το σχετικό tweet από το SPORT Bible




Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x