Παράξενα

«Ελάτε να σας κεράσουμε τα @ρχιδι@ μας»: Επικό βίντεο στην Ευρυτανία για την 1η γιορτή… αμελέτητων!

Μια μυθική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου στο Κρίκελλο Ευρυτανίας, η 1η Γιορτή Αμελέτητων, που θα γίνει στην κεντρική πλατεία του χωριού. Και το βίντεο είναι καταπληκτικό!

Έχουμε ακούσει για γιορτές και γιορτές, πρώτη φορά, όμως, για γιορτή… αμελέτητων! Η μυθική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου στο Κρίκελλο Ευρυτανίας, στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Το πανέμορφο χωριό της Ευρυτανίας, που έχει φοβερή δροσιά και βρίσκεται μέσα στα έλατα, φέρνει την πιο επική γιορτή και υπόσχεται -όπως διαβάζουμε στο σχετικό Δελτίου Τύπου- να γίνει πανικός. Άφθονες μπύρες, ποτά και φυσικά αμελέτητα, χορός δίχως… αύριο και όποιος αντέξει!

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr, οι διοργανωτές, σύλλογοι τεσσάρων χωριών, που έχουν βάλει τα δυνατά τους, έχουν ήδη αρχίσει να επικοινωνούν την εκδήλωση, ακόμη και με βιντεάκια, για να προσελκύσουν κόσμο σε μια γιορτή, που αν μη τι άλλο θα έχει μεγάλη δόση χιούμορ αλλά και… αμελέτητων.

Η ανακοίνωση-κάλεσμα στα social media:

«ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ! Τέσσερις σύλλογοι χωριών ενώνουμε τις δυνάμεις μας με μοναδικό στόχο να γυρίσουμε τον χρόνο στις εποχές που διασκεδάζαμε ΟΛΟΙ ΜΙΑ παρέα κάνοντας όμορφα την πλάκα μας! Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΑΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Πάρε την παρέα σου χωρίς τους τοξικούς σοβαροφανείς παρεξηγιάρηδες φίλους σου, βάλε το κινητό σε λειτουργία πτήσης και έλα στην πλατεία του ομορφότερου χωριού του πλανήτη το ΚΡΙΚΕΛΛΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ και να σας κεράσουμε τα @ρχιδι@ μας υπό τη μαεστρία του STREET FOOD PARK Glyfada!!

- Όσες κοπέλες κάνετε δίαιτα απλά τσιμπάτε ένα @ρχιδι!

- Δεν προσκαλούμε κομπλεξικούς, δήθεν και ξινόφατσες, η γιορτή μας είναι εξ' ορισμού γιορτή γέλιου!

- ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ, ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ, ΧΟΡΗΓΟΙ, ΗΘΟΠΟΙΟΙ,ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ

- ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΔΩΜΑΤΙΟ

- ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗΣ KRIKELLO Krikello Productions, ΣΤΙΣ 12 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ!

- ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ
»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x