Viral

Έσπασε την τηλεόραση όταν κέρδισε πέναλτι ο Μέσι! (pics)

Ας το παραδεχθούμε: Βλέποντας την ομάδα μας να χάνει όλοι έχουμε σκεφτεί να σπάσουμε την τηλεόραση. Ε, η Ολυμπιονίκης Κέλι Σόδερτον δεν έμεινε στη… σκέψη όταν ο Φλαμινί έκανε πέναλτι σε 47’’ στον Μέσι

Οι σκοτεινές σκέψεις που περνούν από το μυαλό όταν χάνει η ομάδα σου είναι εκατοντάδες. Οι ιδέες για να ξεσπάσεις τα νεύρα σου επίσης.

Ε, μια απ’ αυτές που σίγουρα έχει περάσει από το μυαλό όλων μας σε αντίστοιχη περίπτωση την έκανε πραγματικότητα μια οπαδός της Άρσεναλ. Και μάλιστα όχι όποια-όποια οπαδός, αλλά η πρώην επταθλήτρια και χάλκινη Ολυμπιονίκης, Κέλι Σόδερτον.

Παρακολουθώντας λοιπόν την αγαπημένη της ομάδα να κάνει ένα άψογο τακτικά παιχνίδι για 71 λεπτά αλλά να πληγώνεται από μια αντεπίθεση στο πρώτο γκολ του Μέσι, άντεξε. Όταν όμως ο Φλαμινί -μετρώντας 47 δευτερόλεπτα στον αγωνιστικό χώρο- έκανε ένα από τα πιο ανόητα πέναλτι των τελευταίων χρόνων στον Αργεντινό, τα πήρε στο κρανίο.

Με αποτέλεσμα να πρέπει να πάρει άλλη (πλέον) τηλεόραση…




Αφού πρώτα το ανακοίνωσε λοιπόν με περηφάνια στο twitter και το εξήγησε μιλώντας για «δυο ηλίθια λάθη που δεν γίνεται να τα κάνεις με την Μπαρτσελόνα», αστειεύτηκε λέγοντας ότι αν είχε τέτοιες επιδόσεις και στο ακόντιο, θα είχε κερδίσει περισσότερα μετάλλια…








Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x