Viral

Επικό βίντεο: «Τρέλα» για Γκιστ και στο… Allou Fun Park!

Σύνθημα στα χείλη οπαδών του Παναθηναϊκού έγινε Τζέιμς Γκιστ. «Ε και;», θα αναρωτηθείτε… Μόνο που αυτό συνέβη στο Allou Fun Park. Την ώρα που οι εν λόγω φίλοι του «τριφυλλιού» βουτούσαν στο… κενό!

Τρομερό σκηνικό στο Allou Fun Park!

Ο Τζέιμς Γκιστ, ένας από τους πιο αγαπητούς ξένους παίκτες στην ιστορία του Παναθηναϊκού, αποφάσισε να περάσει το απόγευμα του Σαββάτου (10/6), πριν τον μεγάλο τελικό με τον Ολυμπιακό, μαζί με την κόρη του, στο γνωστό λούνα παρκ.

Εκεί, λοιπόν, για άλλη μία φορά, επιβεβαιώθηκε ακριβώς αυτό: Πόσο πολύ τον αγαπούν οι φίλοι του «τριφυλλιού», με κάποιους εξ αυτών να αντιλαμβάνονται τον Αμερικανό και να τον αποθεώνουν…

«Ωραία. Και;», θα αναρωτηθείτε…

Η είδηση είναι ότι, ενώ αποχωρούσε, ο… Γκιστόπουλος άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη κάποιων οπαδών του Παναθηναϊκού, που βρίσκονταν… κρεμασμένοι σε ένα από τα παιχνίδια του Allou Fun Park και ετοιμάζονταν να κάνουν βουτιά στο… κενό!

Αμέσως, έβγαλε το κινητό του και κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή, την οποία και «ανέβασε» στο Instagram, γράφοντας εντυπωσιασμένος: «Φεύγοντας από το πάρκο, ήμουν σχεδόν στο αυτοκίνητο και το μόνο που άκουγα, ήταν αυτό. Όποιοι και αν είστε παιδιά, μου φτιάξατε τη μέρα»!

Ιδού:

Walking away from the park and I'm almost at my car and all I hear is... Whoever y'all are mannnnnn y'all made my day ?????? #PAO#FanLove ????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Gist III (@gistopoulous14) στις


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x