Viral

Επική γκάφα διαιτητή στο Νιουκάστλ – Μπέρτον! (video)

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Νιουκάστλ – Μπέρτον για την Championship… έμπλεξε τους κανονισμούς, μετατρέποντας επανάληψη πέναλτι σε… ελεύθερο για την άλλη ομάδα!

Μία νέα… ποδοσφαιρική ανακάλυψη είχαμε στο χθεσινοβραδινό ματς της Championship μεταξύ Νιουκάστλ και Μπέρτον! Η… ανακάλυψη αυτή πιστώνεται στο διαιτητή της αναμέτρησης, Κιθ Στράουντ, ο οποίος στο 29ο λεπτό του ματς έκανε το εξής: αφού έδωσε –σωστά- πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, διέταξε την επανάληψή του, καθώς ο Ματ Ρίτσι ευστόχησε αλλά είχε εισέλθει στην μεγάλη περιοχή ο Ντουάιτ Γκέιλ. Όμως, ενώ είχε δώσει επανάληψη του πέναλτι, ξαφνικά άλλαξε γνώμη και μετέτρεψε την επανάληψη του πέναλτι σε… έμμεσο φάουλ υπέρ της Μπέρτον!

Η απόφαση όπως ήταν λογικό εξόργισε τους ανθρώπους των «ανθρακωρύχων», οι οποίοι εν τέλει πήραν τη νίκη με 1-0, με τον διαιτητή να ζητά συγνώμη μετά την λήξη του ματς μέσω της Επιτροπής Επαγγελματικής Διαιτησίας.

Στο κείμενο αυτό, διαβάζουμε: «Στο αποψινό ματς μεταξύ των Νιουκάστλ και Μπέρτον, ο διαιτητής, Κιθ Στράουντ, έδωσε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Ενώ ο Ματ Ρίτσι σούταρε (και σκόραρε), ο Ντουάιτ Γκέιλ εισήλθε στην περιοχή. Παρότι ο κανονισμός λέει ξεκάθαρα πως πρέπει να υπάρξει επανάληψη της εκτέλεσης, ο διαιτητής έδωσε φάουλ υπέρ της Μπέρτον. Ο κ. Στράουντ εφάρμοσε λανθασμένα τον κανονισμό και θέλει να ζητήσει συγνώμη απ’ τους ανθρώπους της Νιουκάστλ εκ μέρους της διαιτητικής ομάδας του ματς για την έλλειψη συγκέντρωσης που οδήγησε στο λάθος».

Δείτε την επίμαχη φάση:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x