Viral

Δε σταματά ο… γερο-Σένι (video)

Θα σκοράρει για πάντα! Ο Ροτζέριο Σένι ευστόχησε σε ακόμη ένα πέναλτι, αυτήν την φορά στην αναμέτρηση Σάο Πάουλο-Φλαμένγκο και έφτασε τα 121 γκολ στην καριέρα του. Έχασε ευκαιρία να πετύχει και άλλο.

Αμέτρητες είναι οι φορές που έχει «θεοποιηθεί» ο Ροτζέριο Σένι λόγω της… ερωτικής σχέσης που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο 41χρονος τερματοφύλακας όμως δε λέει να σταματήσει… να σκοράρει.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της Τετάρτης (24/9) μεταξύ Σάο Πάουλο και Φλαμένγκο (2-2) για το Μπραζιλεϊράο, ο βετεράνος γκολκίπερ εκτέλεσε εύστοχα ένα ακόμα πέναλτι στο 16’ κι έφτασε τα 121 γκολ στην καριέρα του!



Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βραζιλιάνος πορτιέρο είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του, ξανά από τα 11 βήματα, αυτή τη φορά όμως ο Πάουλο Βίκτορ του έβαλε «stop».

Για την ιστορία, οι φιλοξενούμενοι ήταν κοντά στην ολική ανατροπή χάρη στα γκολ των Έβερτον και Αλεκσάντρο σε 35’ και 87’ αντίστοιχα, αλλά ο Λουίς Φαμπιάνο έσωσε την… παρτίδα στο 90’.

Όσον αφορά στον Σένι, συνεχίζει ακάθεκτος την 24η σερί σεζόν του με τη Σάο Πάουλο, με την οποία έχει πάνω από 1100 εμφανίσεις.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x