Viral

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Η επική ομιλία του προπονητή της Τουλούζ (video)

Λίγο πριν τη… μητέρα των μαχών για την παραμονή της Τουλούζ στη Ligue 1, ο προπονητής της ομάδας, Πασκάλ Ντιπράζ, έκανε μια ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ομιλία στα αποδυτήρια.

Η Τουλούζ χάρη σε μια επική αντεπίθεση που άρχισε όταν ανέλαβε τις τύχες της ο Πασκάλ Ντιπράζ έφτασε να διεκδικεί τη σωτηρία της στον αγώνα με την Ανζέ.

Ο Γάλλος προπονητής, που έπιασε δουλειά μόλις το Μάρτιο, λίγο πριν τη μεγάλη μάχη κατάφερε να «ντοπάρει» τους παίκτες του με μια καταπληκτική ομιλία, αλλά και ένα βίντεο με αγαπημένα τους πρόσωπα (γονείς, συζύγους, παιδιά), που τους ζητούσαν τη νίκη και τους έδειχναν την αγάπη τους.

«Αξίζετε να μείνετε στην κατηγορία. Σας το λέω εδώ και δύο μήνες. Το πρόβλημα; Θέλω να δω ότι έχετε τη διανοητική, φυσική και τεχνική ικανότητα να τα καταφέρετε. Τώρα πρέπει να το κάνετε! Δεν είναι χθες, δεν είναι αύριο. Είναι τώρα! Μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι την τελευταία στιγμή. Υπάρχουν πολλοί που σας αγαπούν κι αυτό που θα δούμε είναι ανίκητο. Αυτό που θα δούμε είναι οι άνθρωποι που σας αγαπούν. Σας περιμένουν να τους σφίξετε στην αγκαλιά τους. Να δω αν μετά από αυτό το βίντεο υπάρχει κάποιος από σας που θα φύγει από δω και δεν θα πιστεύει πως θα σωθούμε. Ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά. Αυτή είναι η ζωή σας», τα λόγια του Ντιπράζ πριν αρχίσει η προβολή.

Το βίντεο ολοκληρώθηκε, βουβαμάρα και δακρυσμένα μάτια ήταν το σκηνικό στο ακροατήριο μεταξύ των παικτών. «Μετά το τέλος του ματς θα είστε ήρωες. Θα έχετε κρατήσει την ομάδα στη Ligue 1. Από εσάς εξαρτάται. Πάμε! Καλό ματς σε όλους», ο επίλογος της ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ομιλίας.

Η Τουλούζ νίκησε με 3-2, επιστρέφοντας δύο φορές από πίσω στο σκορ, και σώθηκε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x