Viral

Αμυντικός «Karate Kid» έσωσε σίγουρο γκολ πάνω στη γραμμή

Ο Κότα Καβάσε απογειώθηκε και με μια κίνηση καράτε έσωσε σίγουρο γκολ για την αντίπαλη ομάδα, στην αναμέτρηση Σάουθερν-Κίτσε για το Χονγκ Κονγκ.

Το ποδόσφαιρο όπου και να παίζεται, είναι το ίδιο. Είτε το ματς είναι Champions League, είτε είναι ένα απλός αγώνας 5 επί 5 με φίλους, όσοι αγωνίζονται κουβαλάνε την ίδια τρέλα. Κάποιοι θα κάνουν τα πάντα για να σκοράρουν, ενώ κάποιοι άλλοι τα πάντα για την ομάδα.

Κάτι που έγινε και στην αναμέτρηση Κίτσε-Σάουθερν, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Χονγκ Κονγκ. Ο αμυντικός της φιλοξενούμενης, Κότα Καβάσε, δεν μπορούσε να αφήσει τους αντιπάλους του να σκοράρουν τόσο εύκολα και με τρομερή αυτοθυσία, ίσως μας προσέφερε την απομάκρυνση της χρονιάς.

Μια απομάκρυνση αντίστοιχη κίνησης του «Karate Kid». Ο Καβάσε απογειώθηκε και τέντωσε έτσι το πόδι του, σώζοντας ένα σίγουρο γκολ. Μάλιστα έχει σηκωθεί τόσο ψηλά που λίγο ακόμα και θα μπορούσε να πετύχει το οριζόντιο δοκάρι! Ωστόσο η ομάδα του δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, καθώς στο 89' ισοφαρίστηκε και έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x