Viral

Αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν ο Γουντς: Το βίντεο της σύλληψής του (video)

Στη δημοσιότητα βγήκε το βίντεο του Τάιγκερ Γουντς για τη σύλληψή του σε κατάσταση… μέθης κοντά στο σπίτι του. Ο θρυλικός γκολφέρ δείχνει να μην ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται.

Ο Τάιγκερ Γουντς καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να γκρεμίσει το είδωλό του.

Ο θρυλικός αθλητής του γκολφ συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν αστυνομικοί είδαν το αυτοκίνητό του παράνομα παρκαρισμένα στην άκρη δρόμου κοντά στο σπίτι του.

Ο Γουντς κοιμόταν πάνω στο τιμόνι και οι αστυνομικοί τον υπέβαλαν σε τεστ νηφαλιότητας. Εκείνος αδυνατούσε να περπατήσει σε μια ευθεία και ήταν εμφανώς σε κατάσταση μέθης, αν και το αλκοτέστ δεν έδειξε κατανάλωση αλκοόλ. Οι εκπρόσωποί του απέδωσαν την κατάστασή του σε κοκτέιλ φαρμάκων που χρησιμοποιεί μετά την τελευταία του επέμβαση στη μέση.

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο της σύλληψης του Γουντς και φαίνεται πως δεν ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται. Είναι ενδεικτικό πως σε κάποια στιγμή πάει να δέσει τα κορδόνια του παπουτσιού του που είναι ήδη δεμένα και ο αστυνομικός τού λέει πως είναι τα κορδόνια του άλλου παπουτσιού του που θέλουν δέσιμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x