Viral

18χρονος τερματοφύλακας έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα… και σκόραρε! (video)

Αυτό θα πει ονειρεμένο ντεμπούτο! Ένας πιτσιρικάς γκολκίπερ έπαιξε για πρώτη φορά στην εθνική του ομάδα και σκόραρε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης!

Τον λένε Κάι Μακένζι Λάιλ.

Και παρότι γίνεται 19 χρονών στις 30 Νοεμβρίου, πλέον είναι ο πιο γνωστός ποδοσφαιριστής της -παντελώς άσημης στο… τόπι- Γουιάνας!

Ο πιτσιρικάς τερματοφύλακας, που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αγγλία (αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπαρνέτ στη Ligue Two), κλήθηκε στην εθνική του ομάδα πριν λίγες μέρες, για τους αγώνες στον τρίτο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου Καραϊβικής 2017.

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα…

Ο Κάι Μακένζι Λάιλ, που έχει μία επαγγελματική συμμετοχή με την Μπαρνέτ (φέτος έχει δοθεί δανεικός στην ερασιτεχνική Κοκφόστερς), πήρε φανέλα βασικού στην αναμέτρηση με το… τίμιο Σουρινάμ, κάνοντας το ντεμπούτο του μόλις στα 18 του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της λατινοαμερικανικής χώρας.

Μόνο που… ούτε αυτό είναι το θέμα!

Γιατί ο πανύψηλος (1,96μ.) Κάι έκανε το εξής απίστευτο: Βλέποντας την ομάδα του να χάνει 3-1 στην παράταση, προωθήθηκε στο τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου σε ένα φάουλ, έπιασε την κεφαλιά και μείωσε για τη Γουιάνα, που δεν πρόλαβε, ωστόσο, να ισοφαρίσει.

Ο Κάι Μακένζι Λάιλ, πάντως, έγραψε ιστορία!



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x