Stoiximan

Το συνέδριο των προπονητών της Ευρωλίγκας για πρώτη φορά στην Αθήνα

Οι σπουδαιότεροι προπονητές της διοργάνωσης ήταν ομιλητές στην τριήμερη διαδικασία που έλαβε χώρα στη Γλυφάδα.

Η καθιερωμένη Offseason συνάντηση των προπονητών της Ευρωλίγκας, έγινε στην Αθήνα. Για 4η φορά, οι άνθρωποι που καθοδηγούν τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά club και διεκδικούν το τρόπαιο, συναντήθηκαν και εξέθεσαν τις απόψεις τους γύρω από το παιχνίδι και σχετικά με τη σεζόν που τελείωσε.

Στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στο κλειστό γήπεδο «Μάκης Λιούγκας», από τις 20 έως και τις 23 Ιουνίου, το ετήσιο συνέδριο των προπονητών είχε ηχηρές συμμετοχές.

Παρουσία των 4 προπονητών του Final 4 (Αταμάν, Ματέο, Ομπράντοβιτς, Μπαρτζώκας), του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του προέδρου του συνδέσμου των προπονητών της Ευρωλίγκας Δημήτρη Ιτούδη, η συνάντηση περιελάμβανε ομιλίες και θέσεις της αφρόκρεμας του ευρωπαϊκού προπονητικού status.

Συνολικά 700 προπονητές από όλο τον πλανήτη παρακολούθησαν τη δράση του τριημέρου, του οποίου χορηγός υπήρξε η Stoiximan, στην ενότητα που είχε ως θεματική το Mental Health. Η συγκεκριμένη ενότητα αποτελεί κομμάτι της καμπάνιας Empower Forward με πρεσβευτή το Γιάννη Αντετοκούνμπο. H Λιθουανή καθηγήτρια ψυχοθεραπείας, Βίλια Μπιτσιουνάιτε έκανε την τοποθέτησή της γύρω από την πρωτοβουλία Empower Forward της Stoiximan, εξηγώντας τη σημασία της ψυχικής στήριξης που έχουν ανάγκη τα μέλη του αθλητισμού, ως αντίβαρο της πίεσης που βιώνουν.

Το ΝΒΑ είχε παρουσία στο πρόσωπο του head coach των Τορόντο Ράπτορς, Ντάρκο Ραγιάκοβιτς αλλά και του Σάσα Βεζένκοφ που αγωνίστηκε πέρυσι στους Σακραμέντο Κινγκς.

Περισσότεροι από 50 δημοσιογράφοι κάλυψαν το συνέδριο, το οποίο είχε τηλεοπτική κάλυψη από τη NOVA, επίσημη κάτοχο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Ευρωλίγκας για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x