Stoiximan

Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός: Με τον φορμαρισμένο Λεσόρ στο remake του περσινού τελικού

Ανάλυση και προγνωστικά για το σημαντικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Μετά την ήττα στο Παρίσι, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Μαδρίτη για ένα άτυπο remake του περσινού τελικού της Ευρωλίγκας. Η «Βασίλισσα» Ρεάλ είναι άλλωστε η πρώτη ομάδα που εποφθαλμιά τον θρόνο του.

Δύσκολη βραδιά στο Παρίσι για τους πράσινους. Οι πρωταθλητές δεν είχαν την ενέργεια για να ματσάρουν τη δίψα, τον ενθουσιασμό και την ορμητικότητα ενός αντιπάλου που το ήθελε πολύ. Η άμυνα τους, σε συνέχεια του παιχνιδιού της Πυλαίας, προβλημάτισε ενώ συνολικά όλη αυτή λανθασμένη πνευματική προσέγγιση μεταφράστηκε σε πλήθος χαμένων κατοχών, οι οποίες εν τέλει καθόρισαν και τον νικητή.

Super Ενισχυμένη Απόδοση, Ματίας Λεσόρ 9+ ριμπάουντ, 3.80 από 3.15.

Οι Μαδριλένοι αντιμετωπίζουν επίσης σημαντικά προβλήματα σε μια περίοδο όπου το κλίμα στο εσωτερικό τους δεν μοιάζει ιδιαίτερα καλό. Ηττήθηκαν στη Μπασκόνια όπου εμφανίστηκαν αρτηριοσκληρωτικοί επιθετικά χωρίς τον Καμπάτσο, ενώ πριν λίγες μόλις ημέρες είχαν ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα στο Μπιλμπάο για την ACB. Είναι δεδομένο ότι στη Ρεάλ έχουν κυκλώσει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για πολλούς λόγους.

Το «τριφύλλι» θα πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα, ξεκινώντας από την άμυνα του. Το αμυντικό ριμπάουντ τείνει να εξελιχθεί στο πρώτο βασικό θέμα προς επίλυση στο ξεκίνημα της σεζόν. Τα χαμηλά σχήματα δεν βοηθούν ιδιαίτερα σε αυτόν τον τομέα ενώ η μέτρια κατάσταση των καλών ριμπάουντερ της ομάδας (Μήτογλου, Γουρτσεβέν) επιδεινώνει την κατάσταση.

Στη Μαδρίτη λοιπόν οι πράσινοι δεν πρέπει να χάσουν τη μάχη των κατοχών. Αυτό προϋποθέτει απόλυτη συγκέντρωση και διάθεση για μάχη σε κάθε φάση και διεκδικούμενη μπάλα. Παίκτες όπως ο Ντεκ θέλουν μεγάλη προσοχή. Χεζόνια και Μούσα παραμένουν τα βαριά χαρτιά του Ματέο (πολύ προσοχή στο αμυντικό transition καθώς είναι παραγωγικοί στο ανοιχτό γήπεδο), ο Ταβάρες έρχεται από καλό ματς και ο Καμπάτσο επιστρέφει.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι είναι ομάδα που ξέρει να απαντάει. Αυτή τη στιγμή πρέπει όμως πρωτίστως να βρει την ισορροπία στο παιχνίδι του μέσα από την άμυνα, το ριμπάουντ και τις κατοχές. Μπορεί να πληγώσει τη Ρεάλ με εκτελέσεις θέσεως, παιχνίδι ένας εναντίον ενός και ανοιχτό γήπεδο . Είναι ζωτικής σημασίας να παίξει ένα ματς χαμηλού αριθμού λαθών για να το καταφέρει.

Bet Builder με Χάντικαπ Παναθηναϊκός +8.5 και Πόντοι Over 161.5 σε απόδοση 1.97 στη Stoiximan

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x