Stoiximan

ΠΑΟΚ & Παναθηναϊκός με Master και συνολικά 20.000€ έρχονται εντελώς δωρεάν* στη Stoiximan!

Τα ευρωπαϊκά προκριματικά του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού συνεχίζονται και η Stoiximan μοιράζει από 10.000€ (20.000€ στο σύνολο), σε κάθε μία από τις δύο πολύ σημαντικές συναντήσεις.

Μετά τον αποκλεισμό από τη Μάλμε στα προκριματικά του Champions League, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στα play-offs του Europa League. Για να προκριθεί στη League Phase της διοργάνωσης θα πρέπει να προσπεράσει το εμπόδιο της Σάμροκ Ρόβερς, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στην Τούμπα  (22/08, 20:30). Ο αγώνας προσφέρεται με Master στη Stoiximan κι έπαθλο 10.000€ σε μετρητά.

-Διεκδικείς έως 10.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν* στο ΠΑΟΚ - Σάμροκ!

Ο Παναθηναϊκός, αφού δεν κατάφερε οριακά να αποκλείσει στο Europa League τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ, μετά από μία μαραθώνια διαδικασία στα πέναλτι, καλείται να αντιμετωπίσει στα play-offs του Conference League τη γαλλική Λανς, με το πρώτο παιχνίδι να είναι εκτός έδρας για το τριφύλλι (22/08, 22:00). Σε αυτό το Master διεκδικείς άλλα 10.000€ σε μετρητά στη Stoiximan.

-Διεκδικείς έως 10.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν* στο Λανς - Παναθηναϊκός!

Ανάλογα με την ακρίβεια των απαντήσεων σου στα δύο ερωτήματα, θα πάρεις και την αντίστοιχη θέση στην κατάταξη μεταξύ των συμμετοχών σε κάθε Master, ενώ δεν υπάρχει υποχρέωση συμμετοχής και στους δύο αγώνες.

 *?21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχυ?ουν Ο?ροι & Πρου?ποθε?σεις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x