Stoiximan

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός με σκόρερ Τισουντάλι και Γερεμέγεφ για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League

Ανοίγει λογαριασμό ο Τισουντάλι κόντρα στον Παναιτωλικό, βγάζει αντίδραση με Γερεμέγεφ ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Λεβαδειακό. Ανάλυση-προγνωστικά για τα ματς της Κυριακής στη Stoiximan Super League.

Με τις αναμετρήσεις της Κυριακής συνεχίζεται η δράση της 2ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League. Στις 20:00 στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Ο «Δικέφαλος» μοιάζει να αφήνει πίσω του τον αποκλεισμό από τη Μάλμε. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε 3-2 του Πανσερραϊκού και μεσοβδόμαδα «σκόρπισε» τη Σάμροκ Ρόβερς, με το τελικό 4-0 να του ανοίγει ουσιαστικά την πόρτα των ομίλων του Europa League.

Το ταξίδι στη Stoiximan ξεκινά με διπλό δώρο*, εντελώς δωρεάν* χωρίς κατάθεση!

Μεσοεπιθετικά ρολάρει από το ξεκίνημα των υποχρεώσεων του ο ΠΑΟΚ, ανασταλτικά ωστόσο παρουσιάζει κενά. Η πώληση του Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ φέρνει ανάγκη σοβαρής ενίσχυσης στα μετόπισθεν, ενώ η ομάδα του Λουτσέσκου αναζητά έναν ακόμη κεντρικό μέσο για το ρόστερ.

Στραβά ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του ο Παναιτωλικός, καθώς στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League ηττήθηκε 0-1 στο Αγρίνιο από τη Λαμία. Η αποβολή του Σιελή μόλις στο 13' έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης, μοιραίος ωστόσο ήταν ο Ντίας που στο 89' αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και πέταξε την ευκαιρία να χαρίσει έναν βαθμό στην ομάδα του. Βασικός στόχος του Παναιτωλικού και φέτος είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Στο 5.00 να κατακτήσει τη Stoiximan Super League o ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ανεβάζει στροφές, η διαδικασία των συνεχόμενων αγώνων υποχρεώνει τον Λουτσέσκου σε καθεστώς ροτέισον, ωστόσο λύσεις τουλάχιστον μεσοεπιθετικά υπάρχουν. Σκληρή ομάδα ο Παναιτωλικός, θα το παλέψει, δύσκολα πάντως θα φύγει με αποτέλεσμα από την Τούμπα. Το συνδυαστικό στοίχημα 1(-1) & Να σκοράρει ο Τισουντάλι & ΠΑΟΚ Over 6,5 κόρνερ σε απόδοση 5.90 στο Bet Builder της Stoiximan.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός, με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 21:00. Δύσκολο, πνευματικά και σωματικά διάστημα για τους «πράσινους» κυρίως λόγω των αποτελεσμάτων. Ο σκληρός αποκλεισμός από τον Άγιαξ στα πέναλτι, η ήττα 0-1 από τον Αστέρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το 2-1 από τη Λανς, συνθέτουν το παζλ των τελευταίων ημερών.

Απέναντι σπάτον Λεβαδειακό, η ομάδα του Αλόνσο δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια, στον αντίποδα ωστόσο το ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι η ρεβάνς με τους Γάλλους για τα playoffs του Conference League. Η προσθήκη του Πελίστρι είναι πολύ σημαντική, τα οικονομικά της μεταγραφής έφτασαν σε εντυπωσιακά νούμερα, η ανάγκη ωστόσο πλέον για τον Παναθηναϊκό μεταφράζεται σε νίκες.

Στο 18.00 να βγει πρώτος σκόρερ στην Κανονική Περίοδο ο Γερεμέγεφ

Ο Λεβαδειακός κόλλησε στο 0-0 με την Καλλιθέα στην πρεμιέρα. Ήταν αυτός που είχε τις σημαντικότερες στιγμές στο ματς, δεν επέτρεψε τελική στην εστία του, ωστόσο δεν μπόρεσε κάτι παραπάνω από τον βαθμό. Στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή, θα χρειαστεί εντούτοις μια υπέρβαση για να τα καταφέρει. Με τριάδα στην άμυνα και έμφαση στο physical game, θα επιχειρήσει να φτάσει στο ζητούμενο.

Στριμωγμένος ο Παναθηναϊκός, που ψάχνει εναγωνίως μια αντίδραση για να πάει με ψυχολογία στη δύσκολη συνέχεια. Ο Λεβαδειακός είναι σκληρός αλλά δεν έχει την απαιτούμενη ποιότητα για να πάρει κάτι από το ματς. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Over 2,5 γκολ & Να σκοράρει ο Γερεμέγεφ & Λεβαδειακός Over 2,5 κάρτες σε απόδοση 4.35 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x