Stoiximan

Οι αποδόσεις των «αιωνίων» για τίτλο στη Stoiximan Greek Basketball League!

Τη γνώριζες ως Stoiximan Basket League. Από τη σεζόν 2024/25 μετονομάζεται σε Stoiximan Greek Basketball League.

Τη γνώριζες ως Stoiximan Basket League. Από τη σεζόν 2024/25 μετονομάζεται σε Stoiximan Greek Basketball League. Αναμένεται πολύ δυνατή στο επίπεδο διεκδίκησης του πρωταθλήματος αφού Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δαπάνησαν πολλά χρήματα για τα «εξοπλιστικά» τους.

Σε ένα μήνα και κάτι ψιλά, η Stoiximan Greek Basketball League θα έχει το πρώτο της τζάμπολ, το Σάββατο 05 Οκτωβρίου. Η εντυπωσιακή κινητικότητα των δύο ισχυρότερων ομάδων της, δημιούργησε πολύ ισχυρά ρόστερ και εκτόξευσε το ενδιαφέρον του κόσμου. Όσο κι αν η Ευρωλίγκα είναι ο Νο1 στόχος για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ο εγχώριος τίτλος παραμένει απόλυτα ποθητός για τους προφανείς λόγους.

Στη Stoiximan θα βρεις τις αγορές που αφορούν στον επόμενο πρωταθλητή. Ο Ολυμπιακός έχει απόδοση 1.85 για να πάρει τον τίτλο κι ο Παναθηναϊκός 2.00. Ενδεικτικά, ο Άρης έχει την τρίτη χαμηλότερη απόδοση με 40.00!

-Οι αποδόσεις της Stoiximan για την κατάκτηση της Stoiximan Greek Basketball League.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα αγορά, έχει να κάνει με το αν οι δύο «αιώνιοι» θα χάσουν αγώνα αντιμετωπίζοντας κάποια άλλη ομάδα. Δηλαδή ο Παναθηναϊκός να χάσει από οποιαδήποτε άλλη ομάδα εκτός του Ολυμπιακού και το αντίστροφο.

Αγορές της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Greek Basketball League είναι ήδη ενεργές, όπως και το παιχνίδι που όλος ο κόσμος περιμένει. Το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός που θα γίνει στο ΣΕΦ στις 27 Οκτωβρίου.

-Οι αποδόσεις της Stoiximan για το πρώτο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στη Stoiximan Greek Basketball League.

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x