Stoiximan

Η ώρα των φαβορί, του Εμπαπέ και του Φερνάντες

Δύο ακόμη αναμετρήσεις απόψε για την φάση των 16 του EURO 2024. Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η σέντρα της αναμέτρησης Γαλλία - Βέλγιο στο Ντίσελντορφ.

Το μονοπάτι των «τρικολόρ» θα μπορούσε είναι διαφορετικό, ωστόσο την «πάτησαν» στη φάση των ομίλων και τερμάιτσαν στην 2η θέση του Group D πίσω από την Αυστρία. Δεν έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα η ομάδα του Ντεσάν για την ώρα. Ναι μεν είναι αήττητη ακόμη στο τουρνουά, ωστόσο ο απολογισμός με μια νίκη και δύο ισοπαλίες κάθε άλλο παρά ενθουσιάζει. Κυρίως γιατί η απόδοση της είναι δυσανάλογη με τη δυναμική του ρόστερ, ειδικά από τη μέση και μπροστά.

Μετά κόπων και βασάνων η πρόκριση του Βελγίου στα νοκ άουτ, μέσα από το Group E. Εκεί όπου ισοβάθμησε στους τέσσερις με Ρουμανία, Σλοβακία, Ουκρανία και κατέλαβε την 2η θέση του ομίλου.

Η ήττα της πρεμιέρας από τη Σλοβακία περιέπλεξε την κατάσταση, ωστόσο με νίκη επί της Ρουμανίας και το 0-0 με την Ουκρανία, απέφυγε το κάζο του αποκλεισμού. Έστω κι αν άκουσε την «γιούχα» των οπαδών του στο φινάλε. Ανασταλτικά δείχνει μια συνέπεια το Βέλγιο, ωστόσο από τη μέση και μπροστά ακόμη δεν έχει καταφέρει να ρολάρει.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, μεταξύ δύο ομάδων που κινούνται στον ίδιο ρυθμό, έχουν ωστόσο διαφορά επιπέδου. Η Γαλλία έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, καθώς διαθέτει μεγαλύτερο βάθος λύσεων σε ποιότητα. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Να σκοράρει ο Εμπαπέ & Under 4,5 κάρτες σε απόδοση 5.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

Πορτογαλία και Σλοβενία συγκρούονται στις 22:00 στη Φρανκφούρτη, με φόντο ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα του Μαρτίνεθ διαθέτει ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ του EURO 2024, με επιλογές πρώτης γραμμής σε κάθε θέση.

Έδειξε χαρακτήρα στην ανατροπή επί της Τσεχίας, ήταν επιβλητική απέναντι στην Τουρκία, πήρε ωστόσο το μάθημα της από τη Γεωργία. Που μάλιστα δεν της στοίχισε τίποτα, καθώς ολοκλήρωσε στην 1η θέση την παρουσία της στο Group F. Δεδομένα ωστόσο έδειξε στους πολυδιαφημισμένους Πορτογάλους πως κανείς δεν είναι εύκολος αντίπαλος στο τουρνουά.

Άξια συγχαρητηρίων η Σλοβενία, που πέρασε ως 3η από το Group C, πίσω από Αγγλία, Δανία και μπροστά από τη Σερβία. Σύνολο περιορισμένων δυνατοτήτων τεχνικά, εντούτοις διαθέτει πειθαρχία, συνοχή και και υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης στο χορτάρι.

Ξέρει να ελέγχει τα μεσοδιαστήματα και ανταποκρίνεται καλά στο παιχνίδι χώρων. Έχει άγνοια κινδύνου η Σλοβενία, παίζει δίχως πίεση, έχει κάνει το χρέος της με το παραπάνω, εντούτοις δύσκολα θα τα βγάλει με την παρέα του Ρονάλντο.

Η Πορτογαλία φτάνει υποψιασμένη στο ματς, μετά την ήττα από τη Γεωργία και δύσκολα θα πέσει σε νέα παγίδα. Η Σλοβενία δεν θα πέσει αμαχητί, ωστόσο μοιάζει τραβηγμένο το σενάριο να δώσει συνέχεια στην υπέρβαση της. Το συνδυαστικό στοίχημα Πορτογαλία Over 1,5 γκολ & Φερνάντες 1+ ασίστ & Σλοβενία Under 2,5 προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 8.25 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x