Stoiximan

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Super League: Ντέρμπι με ελκυστικές αποδόσεις στο Φάληρο

Τα βλέμματα στο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική της Super League.

Η Super League συνεχίζεται και η 23η αγωνιστική διεξάγεται σε τρεις δόσεις. Αναμφίβολα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Παναθηναϊκός-Λαμία (13/02, 15:30): Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Λαμία, ενώ το συγκεκριμένο ζευγάρι θα το δούμε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στο Κύπελλο, με τον Γιοβάνοβιτς να κάνει ροτέισον και να δίνει χρόνο σε πολλούς παίκτες. Η ομάδα του παρόλα αυτά προέρχεται από ορισμένα ανεπιτυχή αποτελέσματα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση. Από την άλλη μεριά, η Λαμία έχει έξτρα κούραση από το μεσοβδόμαδο ματς με τον Ατρόμητο, όπου γνώρισε την ήττα με ανατροπή. Aκόμη δεν έχει καθαρίσει με τα χαμηλά της βαθμολογίας και αναζητά παντού αποτελέσματα.

Αναμένεται κλειστό παιχνίδι, με τη Λαμία να παίζει ιδιαίτερα αμυντικά και να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα. Αν μη τι άλλο φαβορί ο Παναθηναϊκός αλλά θα ζοριστεί. Ο άσσος σε συνδυασμό με το under 3,5 goals μας προσφέρεται στο 1.82. Αξίζει η επιλογή του Χ/1 στο ημίχρονο/τελικό στο 3.55 της Stoiximan, ενώ το over 2.5 κάρτες της Λαμίας στο 1.57 θα το πάρουμε επίσης.

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (13/02, 17:15): Με την ψυχολογία στα ύψη ο ΠΑΟΚ, αφού έχει χτίσει αήττητο σερί δέκα αγώνων στο πρωτάθλημα και προέρχεται από την τεράστια πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο, βρίσκοντας δύο γκολ από το 90’+5’ και έπειτα. Ο Λουτσέσκου παίρνει το 100% από κάθε ποδοσφαιριστή, ο ΠΑΟΚ είναι μέσα σε όλους τους στόχους του και αναζητά ακόμη μία νίκη για να πάει με… φόρα στο πρώτο ματς με την Μίντιλαντ. Απέναντί του ο ανεβασμένος ψυχολογικά Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε 3-1 με ανατροπή της Λαμίας αλλά και πάλι στο πρώτο ημίχρονο έβγαλε πολλά προβλήματα, κυρίως αμυντικά.

Το g/g στο 2.20 αξίζει αφού επιθετικά μπορούν να φτιάξουν φάσεις οι δύο ομάδες, ενώ ο Ατρόμητος πάντα βρίσκει τον τρόπο για να την… κάνει στον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι προσφέρεται για αρκετά ειδικά στοιχήματα που αξίζουν το ρίσκο. Το over 2.5 κόρνερ του Ατρομήτου στο 1.80 έχει αξία, αλλά και ο καταλογισμός ενός πέναλτι στο 2.47. Επόμενη επιλογή που αξίζει, το να υπάρχει γκολ στον αγώνα από το 73:00 και μετά (1.85). Πάμε και σε δύο τελευταία ειδικά παικτών. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς να σκοράρει με προσπάθεια έξω από την περιοχή στο 13.20 και ο Χάρης Χαρίσης να δεχτεί κάρτα στο 2.37!

Ολυμπιακός-ΑΕΚ (13/02, 19:30): Όλα τα βλέμματα αν μη τι άλλο πέφτουν στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής που διεξάγεται στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αντίθετοι βίοι για τις δύο ομάδες, αφού στον Ολυμπιακό πάνε όλα μια χαρά βάσει αποτελεσμάτων και είναι μέσα σε όλους τους στόχους. Πρωτοπόρος και με διαφορά, στα ημιτελικά του Κυπέλλου έστω και με μπόλικο ζόρι, αλλά και στην Ευρώπη περιμένει την Αταλάντα που δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Σε αντίθεση με την ΑΕΚ η οποία γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο, είναι στο -14 από την κορυφή και το κλίμα μυρίζει… μπαρούτι λόγω των πολλών ηττών, με τη θέση του Αργύρη Γιαννίκη να κρίνεται επισφαλής.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το πάνω χέρι και μπορούν να πάρουν τη νίκη. Ο συνδυασμός άσσου και over 1,5 goals στη Stoiximan μας προσφέρεται στο 2.10. Πάμε τώρα σε τέσσερα βαρβάτα ειδικά στοιχήματα. Να σκοράρει ο Τικίνιο με κεφαλιά το βρίσκουμε στο 7.50. Να έχει τελική στο δοκάρι ο Ανασαριφάρντ, που πιθανότατα θα ξεκινήσει αφού ο Αραούχο έχει ένα θέμα με τον προσαγωγό του, στο 14.50! Τέλος, να δεχτούν από μία κάρτα οι Σιμόες (2.30) και Ρέαμπτσουκ (3.30).

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης (14/02, 19:30): Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκονται ο ΠΑΣ και ο Άρης. Στην τέταρτη θέση οι Ηπειρώτες, αφού προέρχονται από το 1-0 επί του Παναιτωλικού και έχουν εδραιωθεί στην εξάδα, αλλά είναι και οι μοναδικοί που δεν χρωστάνε ούτε ένα παιχνίδι. Την ίδια ώρα, οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον Βόλο και είναι στην 7η θέση, στο -1 από τα Playoffs. Η ομάδα του Μάντζιου έχει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ, κάτι που καλείται να λύσει αν θέλει να μπει στην πρώτη εξάδα.

Θα πάμε με την ισοπαλία στο 2.85, ίσως να έχει γκολ αλλά αναμένεται σφιχτό ματς. Δύο γενικά ακόμη στοιχήματα. Το over 5.5 στις κάρτες στο 2.15, αλλά και το over 10.5 κόρνερ στα κόρνερ που το βρίσκουμε στο εξαιρετικό 2.55

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x