Stoiximan

Στοιχηματικές προτάσεις με το βλέμμα στο… αμφίρροπο ΑΕΚ-Άρης

To ΑΕΚ-Άρης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Η 8η αγωνιστική της Super League έρχεται με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων δείχνουν να έχουν φαβορί αλλά κρύβουν και παγίδες. Ασφαλώς, ξεχωρίζει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης (30/10, 19:30): Ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα. Πρώτα το εντός έδρας 4-4 με τον Βόλο, έπειτα η ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κάπως έτσι, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης η νίκη είναι αυτοσκοπός, ελπίζοντας πως Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα γκελάρουν και θα μειώσει την απόσταση. Οι Σίντλεϊ, Μιτρίτσα και Ολιβέιρα οι σίγουρα απόντες για τους γηπεδούχους, που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν αρκετά αμυντικά προβλήματα.

Την πρώτη του φετινή νίκη πήρε ο Απόλλων Σμύρνης, επικρατώντας 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Με τον Τζανλούκα Φέστα στον πάγκο, η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει ρεκόρ 1-2-1, έχοντας σκοράρει ένα τέρμα και δεχτεί ένα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να κρατήσει τα 3/4 ματς το μηδέν. Μπροστά δημιουργεί, έστω και λιγότερο αλλά πρέπει να αρχίσει να εκμεταλλεύεται περισσότερο τις ευκαιρίες του. Ο Απόλλων έχει μετά τον ΠΑΟΚ και το ματς με την ΑΕΚ, ενώ οποιοδήποτε κέρδος από τα δύο αυτά παιχνίδια θα είναι σημαντικό. Δύσκολα τα πράγματα για Μπρούνο Άλβες, Σλίβκα, ενώ και ο Ντομίνγκες ταλαιπωρείται από ίωση, σε ένα παιχνίδι που οι «κυανόλευκοι» μόνο κέρδη μπορούν να έχουν.

Ο Απόλλων μπορεί να βρει ένα γκολ κόντρα στην προβληματική, προς το παρόν, άμυνα του ΠΑΟΚ, με το g/g & over 2,5 goals να προσφέρεται στη Stoiximan σε απόδοση 2,65.

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (30/10, 19:30): Σε κακό φεγγάρι ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν ενθαρρυντικά το πρωτάθλημα, αλλά το στιλ παιχνιδιού τους έχει ως αποτέλεσμα να δέχονται εύκολα γκολ και να μην μπορούν να πάρουν νίκες. Στους 5 βαθμούς, πιθανότατα απέναντι στον Ολυμπιακό θα το πάει πιο σφιχτά χτυπώντας στην κόντρα-επίθεση.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός δείχνει καλύτερο πρόσωπο στα εκτός έδρας παιχνίδια όπου δεν έχει ούτε μία απώλεια βαθμών. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πατήσουν το… γκάζι ως συνήθως και να βρουν γρήγορο γκολ, χτυπώντας νωρίς και στη συνέχεια να διαχειριστούν το υπέρ τους προβάδισμα ώστε να κρατήσουν δυνάμεις ενόψει του κομβικού αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Σαφώς μεγαλύτερη η ποιότητα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, θα πάμε με το προφανές και την εκτός έδρας νίκη τους.

Το 2 σε συνδυασμό με το over 1,5 goals το βρίσκουμε σε απόδοση 1,80. Επίσης, στη Stoiximan υπάρχει και η επιλογή «γκολ πριν το 33:00» σε απόδοση 1,88.

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ (31/10, 17:15): Το πολυπόθητο πρώτο «διπλό» έστω και αν ήταν για το Κύπελλο, πήρε ο Παναθηναϊκός. Μια νίκη που του δίνει το δικαίωμα να συνεχίσει στη διοργάνωση και να αποκτήσει έξτρα ψυχολογία για τη συνέχεια. Η κούραση σαφώς και θα υπάρχει, ενώ απέναντί του θα βρει μια ομάδα σκληροτράχηλη όπως ο ΟΦΗ που πηγαίνει τα ματς του στην ισοπαλία. Οι Κρητικοί, βέβαια, έχουν και αυτοί κούραση μετά το δικό τους ματς Κυπέλλου, αν και ήταν με σαφώς πιο αδύναμο αντίπαλο. Είχαν, πάντως, ταξίδι να κάνουν μέχρι την Πρέβεζα…

Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει τις καλές εντός έδρας εμφανίσεις που συνοδεύονται από εμφατικές νίκες, ενώ θα έχει και τον κόσμο στο πλάι του αφού δικαιώθηκε και δεν θα τιμωρηθεί με κεκλεισμένων των θυρών. Το συνδυαστικό 1 & under 3,5 goals προσφέρεται στο 2,15 στη Stoiximan, ενώ αξίζει και η εναλλακτική επιλογή του over 4,5 κόρνερ του Παναθηναϊκού στον αγώνα στο 1,70.

ΑΕΚ-Άρης (31/10, 19:30): Το ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να είναι σαφώς ανεβασμένες και να έχουν χτίσει ένα μικρό σερί νικών. Στο -1 από την κορυφή η ΑΕΚ, στο -1 από την εξάδα ο Άρης και το παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα καλό τεστ για τις δύο ομάδες, μετρώντας τις δυνάμεις τους.

Πίεση ψηλά, αρκετές κερδισμένες μπάλες και κυνικότητα παρουσιάζει μέχρι τώρα η ΑΕΚ με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο, ο οποίος έχει το πρώτο «πρέπει» στην μέχρι τώρα παρουσία του στους «κιτρινόμαυρους». Ο Άρης έχει αρχίσει να αποκτά ρυθμό, οι παίκτες του βρίσκονται καλύτερα στο γήπεδο και παίζουν καλό ποδόσφαιρο, όπως φάνηκε και στο εμφατικό 5-1 επί του Παναιτωλικού. Οι «κίτρινοι» προφανώς και αρέσκονται να βρουν ανοιχτές άμυνες απέναντί του, με την ΑΕΚ να θέλει να κλείσει τα κενά. Κομβικές οι απουσίες των Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία για τους γηπεδούχους.

Το g/g μοιάζει η καλύτερη επιλογή και προσφέρεται στον διπλασιασμό στη Stoiximan (2,00), ενώ αν πάει έτσι το ματς οι γηπεδούχοι θα κληθούν να γεμίσουν στα αντίπαλα καρέ και είναι πιθανό να επιβεβαιωθεί το over 4,5 κόρνερ της ΑΕΚ (1,70). Μια έξτρα επιλογή και εδώ το «γκολ πριν το 33:00» σε απόδοση 1,88, αφού αναμένεται από νωρίς να επιτεθούν αμφότεροι.

Συνοπτικά οι προτάσεις:

ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης: g/g & over 2,5 goals (2,65)
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: 2 & over 1,5 goals (1,80) / Γκολ πριν το 33:00 (1,88)
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: 1 & under 3,5 goals (2,15) / Παναθηναϊκός over 4,5 κόρνερ (1,70)
ΑΕΚ-Άρης: g/g (2,00) / ΑΕΚ over 4,5 κόρνερ (1,70) / Γκολ πριν το 33:00 (1,88)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x