Stoiximan

Stoiximan Super League: Ντέρμπι με γκολ στην Τούμπα, σκοράρει ο Βέλντε κόντρα στον Παναιτωλικό

Οριακό για τον Παναθηναϊκό το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με Βέλντε για το 4/4 ο Ολυμπιακός, ζόρικη αποστολή για τον Άρη στην Κρήτη, Ανάλυση και προγνωστικά.

Για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (18:30). Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μετρούν μέχρι τώρα οι ερυθρόλευκοι, που συγκατοικούν με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πριν τη διακοπή, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ πέρασε σχετικά εύκολα από το «Αθανάσιος Διάκος» καθώς επικράτησε 3-0, με δύο γκολ και μια ασίστ του Ελ Κααμπί. Ο βαθμός ετοιμότητας των Μασούρα και Ρέτσου παραμένει ένα ερώτημα, ωστόσο λύσεις υπάρχουν στο ρόστερ μετά και τις τελευταίες προσθήκες των Κάρμο και Γουίλιαν.

Στο 1.85 να κατακτήσει τη Stoiximan Super League ο Ολυμπιακός

Με ήττες από Λαμία και ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προσπάθεια του φέτος ο Παναιτωλικός, ωστόσο έκανε... σεφτέ στα τρίποντα με το 3-0 επί του Πανσερραϊκού. Λομόνακο, Ντίας και Μπουζούλης τα γκολ για την ομάδα του Πετράκη, που δεν ήταν τόσο καλύτερη στο χορτάρι, ωστόσο ήταν σίγουρα πιο αποτελεσματική. Βασικός στόχος για τους Αγρινιώτες είναι η παραμονή στην κατηγορία. Στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ο Παναιτωλικός μετράει ισάριθμες ήττες.

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί και σημαντική διαφορά ποιότητας στο Φάληρο. Ο Ολυμπιακός στοχεύει το 4/4, τη στιγμή που ο Παναιτωλικός δεν έχει μεν «πρέπει» για το ματς αλλά δύσκολα θα αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων. Το συνδυαστικό στοίχημα 1(-1) & Ολυμπιακός Over 2,5 κόρνερ 1ο ημίχρονο & Να σκοράρει ο Βέλντε σε απόδοση 5.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 20:30 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Άρη. Ανάμεικτα τα μηνύματα που στέλνει για την ώρα η ομάδα του Ηρακλείου. Κακή στην ήττα της πρεμιέρας από την ΑΕΚ, βελτιωμένη στο 1-1 με τον Ατρόμητο και εξαιρετική στο εκτός έδρας 3-1 επί του Βόλου.

Ρεαλιστικός στόχος της σεζόν να βρεθεί στις θέσεις 5-8 και να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το Conference League. Πολύ δυνατό το μεταγραφικό φίνις για τον ΟΦΗ, με την απόκτηση των Ναούμοφ, Χορδάν Σίλβα και Σαλσίδο!

Στο 9.00 να βγει πρώτος σκόρερ στην Κανονική Περίοδο ο Μορόν

Θετικό το ξεκίνημα του Άρη στη Stoiximan Super League. Πήρε βαθμό στο Περιστέρι, πέτυχε σημαντικό «διπλό» σις Σέρρες και έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα. Σίγουρα όχι ιδανικό το αποτέλεσμα κόντρα στους Αρκάδες, ωστόσο η εικόνα των «κιτρινόμαυρων» ήταν καλή και μπορούσαν το τρίποντο.

Δύσκολα θα καταφέρει ο Άρης να μπει «σφήνα» στην τετράδα, είναι ωστόσο το φαβορί για την 5η θέση και το τελευταίο -κατά σειρά- ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κοιτάζει την αγορά των ελεύθερων ο Μάντζιος, πάντα ανοικτό του Αραούχο.

Ματς με ξεχωριστό ενδιαφέρον στο Ηράκλειο, ανάμεσα σε δύο ομάδες με πολλές φιλοδοξίες για τη φετινή σεζόν. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 7,5 κόρνερ & ΟΦΗ Over 1,5 οφσάιντ σε απόδοση 6.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα στο γήπεδο της Τούμπας διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Σε εξαιρετική κατάσταση μέχρι την διακοπή ο «Δικέφαλος», που μετράει πέντε σερί νίκες.

Δύο στην Ευρώπη επί της Σάμροκ Ρόβερς και τρεις στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος κόντρα σε Πανσερραϊκό, Παναιτωλικό και Ατρόμητο. Δραματικό το φινάλε στο Περιστέρι, με τον Μαντί Καμαρά να πετυχαίνει το γκολ της νίκης (2-1) στο 90'. Με Κόλεϊ και Λόβρεν, ο ΠΑΟΚ κάλυψε το κενό που άφησε η παραχώρηση των Έκονγκ και Κουλιεράκη.

Διεκδικείς έως 10.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν* στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μια πολύ σημαντική πρόκριση επί της Λανς στα playoffs του Conference League, ωστόσο η παρουσία του στο πρωτάθλημα είναι εξόχως προβληματική στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Μετά το 0-1 της πρεμιέρας κόντρα στον Αστέρα και το 1-0 επί του Λεβαδειακού με τα χίλια ζόρια, οι «πράσινοι» έμειναν στο 2-2 με την Καλλιθέα. Ματς όπου κινδύνεψαν σοβαρά με ήττα.

Οριακό το ντέρμπι στην Τούμπα, καθώς σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, ο Παναθηναϊκός μένει πολύ πίσω στη μάχη του τίτλου... Εξαιρετική κίνηση η προσθήκη του Ουναΐ, που δίνει έξτρα ποιότητα στη μεσαία γραμμή.

Ο ΠΑΟΚ έχει το μομέντουμ και μαζί την ευκαιρία να καταφέρει καίριο πλήγμα σε ένα εκ των συνδιεκδικητών του τίτλου. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώριο για απώλειες για πρακτικούς και ψυχολογικούς λόγους. Φαβορί ο «Δικέφαλος», ωστόσο οι «πράσινοι» είναι ικανοί για αποτέλεσμα. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 6,5 κάρτες & Under 9,5 προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 6.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x