Stoiximan

Euro 2024: Bet Builder στο 3.45 στο Τουρκία-Πορτογαλία, ενισχυμένα σημεία για Τσεχία και Βέλγιο

Τρεις ακόμα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τη φάση των ομίλων του Euro 2024 το Σάββατο (22/06).

Η δράση στη φάση των ομίλων του Euro 2024 συνεχίζεται, με τρία ματς να συμπεριλαμβάνονται στο μενού του Σαββάτου (22/06) και, με τις εξαιρετικές αποδόσεις της Stoiximan να εκτοξεύουν το παιχνίδι, υπάρχουν μπόλικες καλές ευκαιρίες.

Πρώτο χρονικά ματς στις 16:00, με τη Γεωργία να αντιμετωπίζει την Τσεχία για τον έκτο όμιλο. Οι δύο ομάδες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από Τουρκία (3-1) και Πορτογαλία (2-1) αντίστοιχα, έτσι χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη προκειμένου να μείνουν ζωντανές για την πρόκριση.

Οι Τσέχοι έχουν ασφαλώς τον πρώτο λόγο απέναντι στους ενθουσιώδεις μα άπειρους σε μεγάλες διοργανώσεις Γεωργιανούς, με το ματς να έχει τα φόντα για υψηλό ρυθμό και καλό σκορ. Αξίζει η νίκη της ομάδας του Ιβάν Χάσεκ σε συνδυασμό με το αμφίτερμα, σε απόδοση 3.75.

Στις 19:00, διεξάγεται ο δεύτερος αγώνας του ομίλου ανάμεσα σε Τουρκία και Πορτογαλία. Οι δύο αντίπαλοι μοιράζονται την κορυφή του 6ου γκρουπ, με τον νικητή να καθαρίζει από τώρα με την υπόθεση πρόκριση.

Μπορεί οι Ίβηρες να έπαιξαν με τη φωτιά στην πρεμιέρα αλλά πήραν αυτό που ήθελαν ενάντια στους Τσέχους και έχουν τον πρώτο λόγο για το 2/2. Ασφαλώς, η τουρκική ομάδα δεν έχει πρόθεση να παραδοθεί χωρίς μάχη και το ματς προβλέπεται άκρως ενδιαφέρον. Αξιόλογο το combo G/G & over 2,5 με μίνιμουμ τέσσερις κάρτες στην αναμέτρηση, σε απόδοση 3.45.

Τέλος, στις 22:00, το Βέλγιο αντιμετωπίζει τη Ρουμανία, με τις δύο ομάδες να να προέρχονται από εντελώς διαφορετικές πρεμιέρες. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είδαν τον Λουκάκου να χάνει τα άχαστα και να σκοράρει δις αλλά να ακυρώνονται τα γκολ του για οφσάιντ, με τη Σλοβακία να σοκάρει την ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο.

Οι δε Ρουμάνοι, ισοπέδωσαν με 3-0 την Ουκρανία και θύμισαν δεκαετία ’90, αφήνοντας υποσχέσεις για πορεία στον θεσμό! Ασφαλώς ο δείκτης δυσκολίας θα είναι πολύ μεγαλύτερος απέναντι στους Βέλγους, που έχουν ανάγκη από νίκη για να μην μπλέξουν άσχημα. Ο άσος είναι χαμηλά αλλά σε combo με G/G ξεπερνά τον τριπλασιασμό και φτάνει το 3.05, με τους Ρουμάνους να έχουν αποδείξει ότι είναι ικανότατοι επιθετικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x