Stoiximan

Nations League: «Σκληρά» αουτσάιντερ Δανία και Πολωνία, οι Γιαμάλ, Χόιλουντ και Σκορούπσκι στο προσκήνιο

Με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στο Nations League. Ανάλυση και προγνωστικά.

Στο πρόγραμμα του Σαββάτου ξεχωρίζει η αναμέτρηση Ισπανία - Δανία, που διεξάγεται στις 21:45 στη Μούρθια. Πρώτο εντός για την «furia roja» στη διοργάνωση, καθώς είχαν προηγηθεί δύο εκτός έδρας παιχνίδια στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του Group 4 της 1ης κατηγορίας.

Μετά το 0-0 με τη Σερβία στο Βελιγράδι, η Ισπανία έκανε πάρτι στη Γενεύη στο 4-1 επί της Ελβετίας. Και μάλιστα παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 20'! Χοσέλου, Ρουίθ και Τόρες ήταν ωστόσο καταπληκτικοί και με μια ασίστ και ένα γκολ έκαστος οδήγησαν τους συμπαίκτες τους στο εμφατικό τρίποντο.

Στο 4.50 να κατακτήσει το Nations League η Ισπανία

Εξαιρετικό το ξεκίνημα της Δανίας στη διαδικασία, καθώς έκανε το 2/2 κόντρα σε Ελβετία και Σερβία εντός. Και οι δύο νίκες ήρθαν με το ίδιο σκορ (2-0), το μηδέν παθητικό στην άμυνα αλλά και διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Δεν έχει την ποιότητα της Ισπανίας, εντούτοις η Δανία είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, με ξεκάθαρες αρχές στο παιχνίδι της, ρόλους και τακτική πειθαρχία. Έχει ήδη σαφές προβάδισμα σε σχέση με Σερβία, Ελβετία, μοιάζει πάντως αποφασισμένη να παλέψει και για την πρωτιά κόντρα στο φαβορί του ομίλου.

Η Ισπανία έχει τον πρώτο λόγο στο ματς, που είναι όμως πιο δύσκολο από όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει ο Γιαμάλ & Χόιλουντ 1+ προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 9.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα στη Βαρσοβία, η Πολωνία υποδέχεται την Πορτογαλία για το Group 1 της 1ης κατηγορίας του Nations League. Οι Ίβηρες είναι στην κορυφή του ομίλου, ακολουθούν Κροάτες και Πολωνοί στο -3, ενώ δίχως βαθμό είναι ακόμη η Σκωτία. Η πρεμιέρα της Πολωνίας στη διοργάνωση ήταν ιδανική, καθώς επικράτησε 3-2 της Σκωτίας εκτός έδρας.

Πάλεψε γενναία και το παιχνίδι με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα, αφού δεν βρήκε απάντηση στο γκολ του Μόντριτς από το 52', που ήταν εντέλει και το μοναδικό της αναμέτρησης. Είναι σε μια μάλλον μεταβατική περίοδο, ψάχνει ξανά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στα δρώμενα και η διάταξη με τρεις στόπερ δείχνει να της ταιριάζει στα πιο ζόρικα ματς.

Στο 7.00 να κατακτήσει το Nations League η Πορτογαλία

Ισάριθμες νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές για την Πορτογαλία, που έδωσε τα παιχνίδια με Κροατία και Σκωτία εντός έδρας. Πήρε τα τρίποντα με το ίδιο σκορ (2-1), ωστόσο η εικόνα της ήταν διαφορετική. Πιο ισορροπημένο το 90λεπτο με την Hrvatska, κυριάρχησε απέναντι στους Σκωτσέζους και στην πραγματικότητα μπορούσε να «καθαρίσει» πιο εύκολα.

Το ρόστερ της είναι φανταστικό, έστω κι αν κάποιες φορές μοιάζει «εγκλωβισμένη» η σκέψη της στον τρόπο που θα ικανοποιήσει τον Ρονάλντο. Φαβορί όχι απλά του ομίλου η Πορτογαλία, αλλά και ανάμεσα στις 3-4 ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Η Πολωνία είναι σκληρή ομάδα, ο ρόλος του αουτσάιντερ της αρέσει και συχνά φτάνει τους φημισμένους αντιπάλους της στα όρια. Η Πορτογαλία είναι γεμάτη ταλέντο, εμπειρία και λύσεις πρώτης γραμμής, ζορίζεται όμως κάποιες φορές να «τελειώσει» ματς που είναι καλύτερη. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Under 4,5 κάρτες & Σκορούπσκι 4+ αποκρούσεις σε απόδοση 5.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχυ?ουν Ο?ροι & Πρου?ποθε?σεις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x