Stoiximan

Euro 2024: Προκρίνονται με 3.40 Σλοβάκοι και Ρουμάνοι, πορτογαλικό απόλυτο με 2.85

Φινάλε στη φάση των ομίλων του Euro σήμερα Τετάρτη (26/06) με τέσσερις αναμετρήσεις.

Η φάση των ομίλων του Euro φτάνει σήμερα στο τέλος της, με τις αναμετρήσεις για τον 5ο και τον 6ο όμιλο να ρίχνουν την αυλαία και τις εξαιρετικές αποδόσεις της Stoiximan να φέρνουν μεγάλες ευκαιρίες.

Ξεκίνημα από τον αγώνα της Σλοβακίας με τη Ρουμανία. Όλες οι ομάδες του 5ου ομίλου έχουν από τρεις βαθμούς και στην προκειμένη περίπτωση, οι δύο αντίπαλοι βολεύονται με την ισοπαλία, καθώς σε αυτήν την περίπτωση περνούν αμφότερες.

Αυτός είναι και ο λόγος που η ισοπαλία βρίσκεται σε απόδοση πολύ χαμηλή, με το ενδεχόμενο να δούμε πράγματι μια μοιρασιά να είναι πολύ πιθανό. Συνδυάζοντας το Χ με το over 1,5, παίρνουμε την εξαιρετική απόδοση του 3.40, με το σκορ 1-1 να βρίσκεται στο μυαλό.

Στο έτερο ματς του γκρουπ, το Βέλγιο αντιμετωπίζει την Ουκρανία. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ήττα την πορεία τους στο τουρνουά αλλά συνέχισαν νικηφόρα και ψάχνουν το αποτέλεσμα που θα τις στείλει στα νοκ άουτ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν τον πρώτο λόγο και έδειξαν μεγάλη βελτίωση ενάντια στους Ρουμάνους, με τη νίκη τους να φτάνει στο 3.30 εάν συνδυαστεί με το πολύ πιθανό αμφίτερμα.

Στο 6ο γκρουπ, η Πορτογαλία αντιμετωπίζει τη Γεωργία έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρωτιά, με τη δεύτερη να ψάχνει το θαύμα – ήτοι την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, για να φτάσει τους τέσσερις βαθμούς και να μπει σφήνα στους καλύτερους τρίτους.

Ο ενθουσιασμός των Γεωργιανών μας οδηγεί προς την επιλογή του αμφιτέρματος, με τους Ίβηρες ωστόσο να έχουν καλές πιθανότητες για το 3/3. Το combo της νίκης τους με G/G φτάνει το 2.85.

Τέλος, μεγάλο ντέρμπι θα διεξαχθεί ανάμεσα σε Τσεχία και Τουρκία. Οι μεν χρειάζονται νίκη, οι δε προκρίνονται και με την ισοπαλία, με το εκατέρωθεν κίνητρο να μας σπρώχνει προς το αμφίτερμα και να μας βάζει σε σκέψεις και για κάρτες. Στο 2.67 το combo G/G με over 4,5 κάρτες στον αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x