Stoiximan

Euro 2024: Με Χάβερτς στα 2.75 και Ρονάλντο στα 2.95

Η φάση των «8» του Euro 2024 ξεκινά και η Stoiximan προσφέρει εξαιρετικές αποδόσεις για τους τέσσερις αγώνες.

Μετά από την ανατρεπτική φάση των «16» και μερικά εντυπωσιακά παιχνίδια, φτάσαμε στα προημιτελικά του Euro, όπου πλέον όλα... κρέμονται από μια κλωστή, με τα μεγάλα φαβορί να μπαίνουν στη μάχη μεταξύ τους.

Η φάση των «8» ξεκινά στη Στουτγκάρδη, όπου η Ισπανία αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Γερμανία. Αμφότερες οι ομάδες έχουν δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και είναι μάλλον οι πιο «πειστικές» της διοργάνωσης, επομένως η συγκεκριμένη αναμέτρηση μοιάζει με πρόωρο τελικό.

Δύο τόσο ποιοτικά σύνολα με εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή είναι δεδομένο πως θα παράγουν φάσεις και πιθανότατα θα βρουν αμφότερες δίχτυα. Επειδή όμως η πρόβλεψη ενός αποτελέσματος μοιάζει πολύ δύσκολη, θα πάμε με τα ειδικά παικτών και συγκεκριμένα τις τελικές του Κάι Χάβερτς.

Ο παίκτης της Άρσεναλ είναι από τους πιο επικίνδυνους παίκτες του Euro, επομένως οι 2+ τελικές στην εστία σε απόδοση 2.75 στη Stoiximan μοιάζουν πάρα πολύ ρεαλιστικές. Ειδικά αν αναλογιστούμε, ότι κάτι τέτοιο έχει συμβεί στα 3 από τα προηγούμενα 4 ματς της Γερμανίας!

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με το επίσης τεράστιο ντέρμπι μεταξύ Πορτογαλίας και Γαλλίας στο Αμβούργο. Οι δύο ομάδες μπήκαν στη διοργάνωση ως δύο από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί, ωστόσο αμφότερες δεν έχουν θέλξει ακόμη με την απόδοσή τους.

Οι μεν Ίβηρες πέρασαν στη φάση των «16» με τα... χίλια ζόρια τη Σλοβενία στα πέναλτι, ενώ οι Γάλλοι απέκλεισαν με σκορ 1-0 το απογοητευτικό Βέλγιο, όμως έδειξαν και πάλι «άσφαιροι» επιθετικά, έχοντας σκοράρει 3 φορές στη διοργάνωση με δύο αυτογκόλ και ένα πέναλτι!

Εδώ και πάλι θα πάμε με τα ειδικά παικτών, και συγκεκριμένα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο «CR7» δείχνει κάθε μέρα που περνά όλο και πιο «απελπισμένος» να σκοράρει, επομένως οι 2+ τελικές του στην εστία σε απόδοση 2.95 στη Stoiximan μοιάζουν με πολύ καλό ποντάρισμα.

Και περνάμε στη δεύτερη μέρα των προημιτελικών, με πρώτο ματς αυτό μεταξύ Αγγλίας και Ελβετίας στο Ντίσελντορφ. Πρόκειται επίσης για ένα πολύ ισορροπημένο ζευγάρι, αφού τα «Τρία Λιοντάρια» δεν έχουν πείσει παρά τη μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ τους, ενώ αντίθετα οι Ελβετοί δεν έχουν σπουδαίο υλικό, το αναπληρώνουν όμως με τρομερή ομαδική λειτουργία.

Η κακή μέχρι στιγμής πορεία των Άγγλων μπορεί να αποβεί... συμφέρουσα, αφού έχει αυξήσει κατά πολύ την απόδοση για τη νίκη τους. Επομένως, μόνο και μόνο λόγω της ποιότητας του συνόλου του Σάουθγκεϊτ αλλά και της αυξημένης ψυχολογίας που έχει η ομάδα με τον τρόπο που πέρασε την Ελβετία, θα πάμε με τη νίκη Αγγλίας στα 2.22 στη Stoiximan.

To πρόγραμμα των «8» κλείνει με το Ολλανδία-Τουρκία στο Βερολίνο. Πρόκειται για το μόνο ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί, αφού στα «χαρτιά» οι «οράνιε» έχουν πολύ ανώτερο σύνολο και σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, κόντρα στους Τούρκους που παραμένουν έντονα επικίνδυνοι, όπως έδειξαν και στους «16» αποκλείοντας την εξαιρετική Αυστρία.

Με δεδομένο ότι οι Ολλανδοί έδειξαν κόντρα στη Ρουμανία πολύ βελτιωμένοι και δημιούργησαν πολλές φάσεις επιθετικά, αλλά και ότι οι Τούρκοι δυσκολεύονται πολύ να αμυνθούν αποτελεσματικά σε όλη τη διοργάνωση, η νίκη Ολλανδίας σε συνδυασμό με Over 2.5 γκολ στο ματς στα 2.37 στη Stoiximan μοιάζει με πολύ αξιόλογο ποντάρισμα.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x