Stoiximan

Euro 2024: Με Bet Builder για την «καυτή» Γερμανία και τα γκολ στο Κροατία-Αλβανία

Η δράση στα γήπεδα του Euro 2024 συνεχίζεται με τρία πολύ ενδιαφέροντα ματς στο πρόγραμμα της Τετάρτης (19/06).

Εξαιρετικά παιχνίδια παρακολουθούμε στο ξεκίνημα του Euro 2024 και ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί. Γκολ, θέαμα, αλλά και… ταμεία συνθέτουν μια όμορφη τριάδα για εμάς. Πόσω μάλλον όταν επιλέγουμε τη Stoiximan και τις εξαιρετικές αποδόσεις της.

Την Τετάρτη (19/06), τρία ακόμη πολύ ενδιαφέροντα ματς θα λάβουν χώρα, με τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων να ξεκινά. Το μάλλον κορυφαίο από άποψη ανταγωνιστικότητας αλλά και βαθμολογικού ενδιαφέροντος, είναι αυτό μεταξύ Κροατίας και Αλβανίας. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες στην πρώτη αγωνιστική, από Ισπανία και Ιταλία αντίστοιχα.

Όμως, αμφότερες άξιζαν κάτι καλύτερο από το τελικό αποτέλεσμα και γνωρίζουν πως αυτή η αναμέτρηση είναι κομβική, καθώς όποιος ηττηθεί εκ των δύο, πιθανότατα αποχαιρετά τη διοργάνωση, αφού θα έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο ματς. Φαβορί είναι δεδομένα η έμπειρη Κροατία, είδαμε όμως και στην πρώτη αγωνιστική πως οι Αλβανοί μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι. Θα πάμε, επομένως, με τo GG σε απόδοση 2.15 στη Stoiximan.

Το πρόγραμμα της ημέρας συνεχίζεται με την οικοδέσποινα Γερμανία να φιλοξενεί την σκληροτράχηλη Ουγγαρία. Τα «πάντσερ» είναι ένα από τα λίγα φαβορί που εντυπωσίασε στην πρεμιέρα, καθώς διέλυσε με «πεντάρα» τη Σκωτία. Από την άλλοι, οι «Μαγυάροι» ηττήθηκαν 3-1 από την Ελβετία και έδειξαν αρνητικό αγωνιστικό πρόσωπο, σε σχέση με τις προηγούμενες παρουσίες τους σε μεγάλες διοργανώσεις.

Είναι δεδομένο πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει ξεκάθαρο φαβορί τη Γερμανία. Οι διοργανωτές πιθανότατα θα παίξουν στους ίδιους ρυθμούς όπως και στην πρώτη αγωνιστική, έχοντας δείξει στο παρελθόν πως δεν... λυπούνται τον αντίπαλο αν βρεθούν σε καλή μέρα. Η Stoiximan προσφέρει ένα αξιόλογο Bet Builder, το οποίο περιλαμβάνει τα Over 2,5 γκολ της Γερμανίας, τις Over 1,5 κάρτες της Ουγγαρίας και τον φορμαρισμένο Φλόριαν Βιρτς να βρίσκει δίχτυα, σε απόδοση 6.20.

Tο τελευταίο ματς, αργά το βράδυ, είναι αυτό μεταξύ Σκωτίας και Ελβετίας. Οι Σκωτσέζοι υπέστησαν βαριά ήττα στην πρώτη αγωνιστική και χρειάζονται οπωσδήποτε βαθμούς κόντρα στην Ελβετία, η οποία από την πλευρά της πήρε νίκη με την Ουγγαρία και θα ψάξει μία ακόμη επικράτησει ώστε να οριστικοποιήσει την πρόκρισή της στα νοκ άουτ.

Το συγκεκριμένο ματς έχει επίσης ένα μικρό φαβορί, και αυτό είναι οι Ελβετοί, καθώς έχουν πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις και βρίσκουν πάντα τον τρόπο να παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Η Σκωτία, πάντως, έχει ποιότητα και θα το παλέψει περισσότερο σε σχέση με τη «συντριβή» του πρώτου αγώνα. Θα πάμε με τη νίκη της Ελβετίας σε συνδυασμό με GG στα 4.15 στη Stoiximan.

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x