Stoiximan

Euro 2024: Με Bet Builder για Κιέζα, Γιαμάλ και Χόιλουντ, Μπέλιγχαμ

Η δράση στα γήπεδα του Euro 2024 συνεχίζεται με τρία πολύ ενδιαφέροντα ματς στο πρόγραμμα της Πέμπτης (20/06).

Όμορφα παιχνίδια παρακολουθούμε στο ξεκίνημα του Euro 2024 και ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί. Γκολ, θέαμα, αλλά και… ταμεία συνθέτουν μια όμορφη τριάδα για εμάς. Πόσω μάλλον όταν επιλέγουμε τη Stoiximan και τις εξαιρετικές αποδόσεις της.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει τρία πολύ ενδιαφέροντα ματς, ξεκινώντας από αυτό μεταξύ Σλοβενίας και Σερβίας. Πρόκειται για αναμέτρηση μεταξύ «Ελλήνων», αφού συνολικά επτά παίκτες από τις δύο ομάδες ανήκουν σε ελληνικές ομάδες (Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μαξίμοβιτς, Ζίβκοβιτς, Γκατσίνοβιτς, Μλαντένοβιτς).

Η Σλοβενία ξεκίνησε θετικά το τουρνουά, αφού κατάφερε να πάρει ισοπαλία (1-1) από την πιο ποιοτική και έμπειρη Δανία, δείχνοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο. Η Σερβία, από την άλλη, έχασε από την Αγγλία (1-0), όμως ήταν επίσης πολύ καλά στημένη και θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση.

Όσον αφορά το μεταξύ τους ματς, αναμένουμε να δούμε έναν πολύ ωραίο αγώνα, αφού οι ομάδες δύσκολα θα είναι όσο επιφυλακτικές επιθετικά έδειξαν στις πρώτες, πιο απαιτητικές υποχρεώσεις τους. Ο αγώνας αυτός θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες πρόκρισης των δύο χωρών, με τη Σερβία να είναι μικρό φαβορί ξεκάθαρα λόγω ατομικής ποιότητας των παικτών. Θα πάμε, επομένως, με τη νίκη των Σέρβων σε συνδυασμό με GG στα 3.70 στη Stoiximan.

Στη συνέχεια, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια επανάληψη του ενός ημιτελικού του προηγούμενου Euro. Η Δανία έρχεται αντιμέτωπη με την Αγγλία, σε μία αναμέτρηση ανάμεσα στα δύο φαβορί του ομίλου, που θα κρίνει λογικά και την πρωτιά.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, οι Δανοί δεν έκαναν καλή «πρεμιέρα», αφού ήρθαν ισόπαλοι με τη Σλοβενία, τη θεωρητικά υποδεέστερη ομάδα του γκρουπ. Η συνθήκη αυτή τους έφερε σε μία δύσκολη θέση, καθώς τώρα χρειάζονται ακόμη περισσότερο ένα καλό αποτέλεσμα. Από την άλλη, ούτε η Αγγλία έπεισε, όμως έκανε τη... δουλειά και διαθέτει τρομερή ποιότητα έτσι ώστε να φοβηθεί τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Καθώς μιλάμε για δύο ομάδες με πολύ επικίνδυνους επιθετικά παίκτες, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πάμε με ειδικά. Συγκεκριμένα, η 1+ τελική στην ετσία του εξαιρετικού φορ Ράσμους Χόιλουντ σε συνδυασμό με τη 1+ τελική στην εστία του ασταμάτητου Τζουντ Μπέλιγχαμ, στα 4.50 στο Bet Builder της Stoiximan, μοιάζει ιδανικό ποντάρισμα.

Η ημέρα κλείνει με το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής ντέρμπι της διοργάνωσης. Δύο από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, η Ιταλία και η Ισπανία, έρχονται αντιμέτωπες με στόχο την πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου, την οποία πιθανότατα θα κρίνει αυτό το ματς.

Αμφότερες οι σπουδαίες ομάδες ξεκίνησαν με νίκη. Η «ρόχα» διέλυσε 3-0 την Κροατία, όμως το σκορ δεν ήταν ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικό του αγώνα, αφού απειλήθηκε πολύ από τους Κροάτες χωρίς να δεχθεί γκολ και ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική στις δικές της τελικές προσπάθειες. Από την άλλη, ούτε η Ιταλία... έβγαλε μάτια, όμως λύγισε 2-1 με ανατροπή την Αλβανία και ξεκίνησε θετικά την υπεράσπιση του τίτλου της.

Σε ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι, είναι δύσκολη η πρόβλεψη αποτελεσμάτων, οπότε θα πάμε ξανά με ειδικά παικτών. Συγκεκριμένα, η 1+ τελική στην εστία του πάντοτε επικίνδυνου Φεντερίκο Κιέζα, σε συνδυασμό με τη 1+ τελική στην εστία του wonderkid Λαμίν Γιαμάλ, στα 3.90 στο Bet Builder της Stoiximan, μοιάζει πολύ καλή επιλογή.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x