Stoiximan

Ξεκίνημα στα νοκ άουτ με Γερμανία στα 3.35 και... αμφίσκορο Ελβετία-Ιταλία

Το καλό κομμάτι του Euro 2024 ξεκινά και η Stoiximan προσφέρει πολύ αξιόλογες αποδόσεις για τα πρώτα δύο παιχνίδια των νοκ άουτ.

Μετά τους λίγο πιο «αδιάφορους» ομίλους, που πάντως έκρυβαν αρκετές εκπλήξεις, το καλό κομμάτι του Euro 2024 ξεκινάει το Σάββατο (29/06) με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και ακόμη καλύτερες αποδόσεις από τη Stoiximan.

Την αυλαία των νοκ άουτ ανοίγουν Ελβετία και Ιταλία, που έρχονται αντιμέτωπες στο Βερολίνο στοχεύοντας στην πρόκριση στα προημιτελικά. Οι Ελβετοί, όπως συνηθίζουν, δεν εντυπωσίασαν όμως κατάφεραν να πάρουν άνετα το εισιτήριο για τους «16», με μία νίκη κόντρα στην Ουγγαρία και δύο ισοπαλίες με Σκωτία και Γερμανία.

Από την άλλη πλευρά, η Ιταλία ανήκει μάλλον στην κατηγορία των απογοητεύσεων. Οι «ατζούρι» πέρασαν μεν ως δεύτεροι από τον πολύ δύσκολο όμιλο με Ισπανία, Κροατία και Αλβανία, όμως το κατάφεραν ουσιαστικά με buzzer beater γκολ του Τζακάνι κόντρα στη «Χρβάτσκα», αλλιώς θα είχαν τερματίσει τρίτοι με το «ζόρι».

Επειδή, λοιπόν, η Ιταλία δεν «έπεισε» αρκετά ώστε να την χρίσουμε φαβορί, αλλά και η Ελβετία δεν... ξεχειλίζει από ποιότητα, αναμένουμε ένα ανταγωνιστικό ματς με αμφότερες τις ομάδες να δίνουν μάχη μέχρι τέλους για την πρόκριση. Θα πάμε, επομένως, με το GG σε απόδοση 2.07 στη Stoiximan.

Λίγο μετά το φινάλε του αγώνα αυτού, στο Ντόρτμουντ, η Γερμανία και η Δανία θα διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο προς τη φάση των «8». Τα «πάντσερ», που φιλοξενούν το τουρνουά, έδειξαν αρκετά θετική εικόνα στην πρώτη φάση με δύο νίκες και μία ισοπαλία, αν και προβλημάτισε το γεγονός πως απειλήθηκαν αρκετά στα ματς με την Ουγγαρία και την Ελβετία στα μετόπισθεν.

Από την άλλη πλευρά, η Δανία βρέθηκε σε σχετικά απαιτητικό όμιλο με Αγγλία, Σερβία και Σλοβενία, παίρνοντας την πρόκριση ως δεύτερη με τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες. Οι Σκανδιναβοί δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα που έκλεψε τις εντυπώσεις στο προηγούμενο Euro, παραμένουν όμως ένα «στιβαρό» σύνολο με άμυνα που δύσκολα μπορείς να τη διασπάσεις.

Με τη Γερμανία, επομένως, να έχει την πίεση του φαβορί, και τη Δανία λογικά να αντιμετωπίζει το παιχνίδι με αμυντικό προσανατολισμό, προβλέπουμε ένα «κλειστό» ματς λίγων φάσεων και όχι πολλών γκολ, με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα. Θα πάμε, επομένως, στη νίκη Γερμανίας σε συνδυασμό με Under 2.5, σε απόδοση 3.35 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x