Stoiximan

Euro 2024: Φινάλε στον 1ο όμιλο με combo στο 3.00 και στο 4.85

Η τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro ξεκινά με δύο αναμετρήσεις σήμερα Κυριακή (23/06).

Η φάση των ομίλων του Euro 2024 μπαίνει στην τελική ευθεία, με την τρίτη και τελευταία αγωνιστική να εκκινεί σήμερα Κυριακή (23/06) με δύο αγώνες για τον 1ο όμιλο. Θα κάνουμε, λοιπόν, παιχνίδι με δυάδα επιλογών, διαλέγοντας μερικές από τις εξαιρετικές αποδόσεις της Stoiximan.

Σκωτία και Ουγγαρία αποτελούσαν τα μεγάλα αουτσάιντερ το γκρουπ και αυτό επιβεβαιώθηκε και μέσα στο γήπεδο, με τις δύο ομάδες να καταλαμβάνουν τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας μετά από δύο αγωνιστικές.

Με έναν βαθμό, χάρη στην ισοπαλία με την Ελβετία, οι Σκωτσέζοι ξέρουν πως με νίκη θα φτάσουν στους τέσσερις και είναι πολύ πιθανό να πάρουν εισιτήριο για τα νοκ άουτ για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Οι δε Μαγυάροι δεν έχουν ακόμα βαθμό και χρειάζονται νίκη για να έχουν ελπίδες να μπουν σφήνα στους καλύτερους τρίτους και να συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Τεράστιο το κίνητρο σε αμφότερες πλευρές, έχει καλές πιθανότητες το αμφίτερμα και θα το συνδάσουμε με το over 4,5 κάρτες για απόδοση στο 3.00.

Την ίδια ώρα, θα διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ελβετία και Γερμανία. Τα «πάντσερ» έχουν κάνει το 2/2 και χρειάζονται έστω την ισοπαλία για να εξασφαλίσουν την πρωτιά, με τους Ελβετούς από την άλλη να χρειάζονται νίκη για να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν εκείνοι την κορυφή του ομίλου.

Οι οικοδεσπότες έχουν φυσικά τον πρώτο λόγο αλλά η ομάδα του Μουράτ Γιακίν δεν πρόκειται να παραδοθεί εύκολα. Προκρίνεται η επιλογή του G/G, με την απόδοση να εκτοξεύεται στο 4.85 σε combo με την αρκετά πιθανή ισοπαλία, που δεν χαλάει κανέναν εκ των δύο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x